De nieuwe Ford E-Transit Courier

Ford Pro heeft iets nieuws in petto: de E-Transit Courier! Een volledig elektrische bedrijfswagen die niet alleen compact is, maar ook nog eens slimme oplossingen biedt én een grote laadruimte heeft. Perfect voor maximale productiviteit! Vanaf Q3 2024 kunt u er eentje bestellen.

Benzine- en dieselversies Transit Courier

Maar als u niet kunt wachten, kunt u ook de benzine- en dieselversies van de nieuwe Transit Courier bestellen. Deze modellen worden dan begin 2024 bij de eerste klanten bezorgd. Wie wordt er nou niet blij van zo'n stoere bedrijfswagen?

Volledig elektrisch

Maak kennis met de E-Transit Courier van Ford: de bedrijfswagen beschikt over een volledig elektrische aandrijflijn en een krachtige elektromotor die een vermogen van 100 kW levert. Bovendien maakt de auto het rijden nog gemakkelijker met 'one-pedal-driving'. Bent u benieuwd naar alle prestaties en de actieradius? Houd Ford dan goed in de gaten, want alle details worden binnenkort bekendgemaakt. Kies voor duurzaamheid en efficiëntie met de E-Transit Courier!

Met de E-Transit Courier kunt u ook snel opladen. De auto heeft namelijk een DC-snellaadcapaciteit tot 100 kW. Naar verwachting krijgt u met 10 minuten laden er 87 kilometer rijbereik bij. Het opladen van de batterij van 10 tot 80 procent capaciteit duurt naar verwachting minder dan 35 minuten. Als extraatje wordt de Ford E-Transit Courier geleverd met een jaar gratis toegang tot het BlueOval Charge Network, dat in 2024 500.000 openbare laders omvat.

De E-Transit Courier

Highlights E-Transit Courier

  • 136 pk elektromotor
  • 11 kW AC opladen 100 kW DC snelladen
  • 54 kWh batterij
  • Tot 750 kg trekken
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1