Ford Service Weeks

Wat u ook onderneemt, stilstaan wilt u nooit. Daarom biedt Ford u naast betrouwbare bedrijfswagens ook de beste service voor maximale inzetbaarheid en productiviteit. Denk aan kortere wachttijden en ruimere openingstijden, maar ook connected ondersteuning via FordPass Pro en Smart Diagnostics.

Ford Liive

Als bedrijfswagens stilvallen, vallen bedrijven stil. Daarom vinden wij dat het geen bijzaak mag zijn om uw bedrijfswagens in goede staat te houden. Maak kennis met FORDLiive voor slimmere onderhoudsbeslissingen, snelle doorlooptijden en specifieke, datagestuurde technische ondersteuning

Verbonden met Ford Pass Pro

Of u nu één of vijf bedrijfswagens hebt, met de FordPass Pro app heeft u de slimme tools en functies om ze in goede staat, veilig en operationeel te houden.

Express Service

Klaar terwijl u wacht: dat is Ford Express Service. Twee monteurs werken tegelijk aan uw bedrijfswagen, zodat u binnen no-time weer de weg op bent, zonder extra kosten.

Met zekerheid de weg op

Overal in Nederland en Europa kunt u 24/7 rekenen op pechhulp van Ford Assistance. Kunnen we niet ter plekke repareren? Dan helpen we u met een vervangende bedrijfswagen.

Smart Diagnostics

Doordat uw bedrijfswagen met ons verbonden is, weten wij al wat er moet gebeuren voordat u de werkplaats bereikt. Zo kunnen we alles goed voorbereiden en de wachttijd verkorten. Zo kunt u weer snel aan de slag!

Accessoires voor uw bedrijfswagen

Wilt u de juiste bescherming van uw bedrijfswagen? Wij hebben speciale accessoires die het u makkelijk maken om uw Ford schoon te houden. Bijvoorbeeld speciale stoelhoezen die perfect passen.

Meer weten?

Neem dan gerust contact met ons op via de chat, WhatsApp of onderstaand formulier. We staan graag voor u klaar!
De heer / mevrouw
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1