Van navigatiesystemen tot multimediasystemen en meer

Als het gaat om software en infotainment is er veel mogelijk voor Ford bedrijfswagens. Van navigatiesystemen en multimediasystemen die werkelijk alles kunnen, tot radiosystemen met USB-aansluiting en DAB-kwaliteit. Vragen over de mogelijkheden? Uw Broekhuis Ford bedrijfswagenagent helpt u graag op weg!

Ford navigatie

Navigatie

Met een ingebouwd navigatiesysteem in uw bedrijfswagen, bestelauto of minibus van Ford zult u nooit de weg kwijt raken. In de meeste gevallen beschikt u over kaarten van heel Europa, naar keuze in 3D. Dankzij de regelmatige updates bent u verzekerd van kaarten die ook de nieuwste wegen kennen. Gebruikt u liever een navigatie-app op uw telefoon? Dan verbindt u uw telefoon moeiteloos met het systeem in uw Ford bedrijfswagen. U ziet de navigatie-app dan op het grotere scherm van uw bedrijfswagen.

Radio/multimedia

De multimedia- en radiosystemen voor Ford bedrijfswagens kenmerken zich door hun hoge kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Het verbinden van uw telefoon met uw bedrijfswagen of bestelauto is in veel gevallen een standaard mogelijkheid. Op die manier kunt u altijd naar de muziek luisteren die u leuk vindt, of op een veilige manier een telefoongesprek voeren. Als u naar de radio luistert, doet u dat natuurlijk het liefste zonder ruis. Ook een radio met DAB-techniek behoort daarom tot de mogelijkheden.

Software en updates

De software in uw Ford bedrijfswagen zorgt ervoor dat alle aanwezige systemen goed werken. Zo is er software nodig voor het Ford SYNC 3-navigatiesysteem, maar ook voor het verbinden van uw telefoon en het luisteren naar de radio. Voor deze software verschijnen geregeld updates. Deze zijn te downloaden via de website van Ford en eenvoudig te installeren.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de software en infotainmentsystemen in uw Ford bedrijfswagen? Neemt u dan contact op met uw Broekhuis Ford bedrijfswagenagent. Of u nu rijdt in een Ford Transit, een Transit Courier, Connect, Custom of Minibus, of in een Ford Ranger: we helpen u graag op weg. Veel informatie is ook te vinden op de website van Ford.

Ford software

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor uw Ford bedrijfswagen? Dan kan dat op een moment dat voor u het beste uitkomt. U kunt online 24/7 eenvoudig een afspraak plannen via onze Werkplaatsplanner. Ook telefonisch kunt u uiteraard een werkplaatsafspraak maken. Het telefoonnummer van uw Broekhuis Ford vestiging vindt u op onze vestigingspagina.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1