DE NIEUWE BRONCO

DE ICONISCHE AMERIKAANSE OFFROADER KOMT NAAR EUROPA

Deze robuuste SUV van Ford doorstaat extreme Built WildTM-duurzaamheidstests en is ontworpen met prestatievermogen en een innovatief design als speerpunten voor een opwindende offroad-ervaring. De moderne outdoorliefhebber kan met de Bronco overal op avontuur en geniet daarbij altijd van de meest geavanceerde technologieën.

EEN VRIJGEVOCHTEN KARAKTER

De meest uitdagende landschappen zijn eenvoudig te trotseren dankzij het geavanceerde terreinbeheersysteem met verschillende GOAT-standen (Go Over Any Terrain). De Ford Bronco is uitgerust met terreinbanden en een ophangingssysteem voor offroad-gebruik op hoge snelheid en kan moeiteloos elke uitdaging aan.

ROBUUSTE ELEGANTIE

Ontworpen met de vrijheid die u ook achter het stuur voelt. U kunt de Bronco SUV personaliseren voor elk avontuur. Het dak en de deuren kunnen worden verwijderd* en verder kunt u kiezen voor praktische accessoires, zoals een dakdrager, zodat u klaar bent voor de ultieme outdoorervaring.

VOOR DE ONLINE AVONTURIER

Verlaat de gebaande paden zonder connectiviteit te verliezen. De Ford Bronco is uitgerust met het intelligente SYNC4**, dat wordt bediend via een 12 inch-touchscreen. Ook geniet u van een B&O Premium audiosysteem met tien luidsprekers voor dé soundtrack van uw roadtrip.

De Bronco

Highlights Bronco

  • Vierwielaangedreven met o.a. Trail Control
  • 7 verschillende rijmodi
  • High-Performance Off-Road Stability Suspension
  • 12-inch LCD-touchscreen met het SYNC 4-communicatie- en entertainmentsysteem
  • Apple CarPlay en Android Auto 5
  • B&O® Premium Sound System met 10 luidsprekers
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1