U rijdt al een Ford vanaf €169,- per maand en vanaf 1,9% rente met Ford Options

Uw Ford met Ford Options?

Uw eigen Ford voor een laag bedrag per maand, dat is Ford Options. Ford garandeert de toekomstige restwaarde en daarom lost u alleen af wat u echt gebruikt. Bovendien heeft u aan het einde van de looptijd alle vrijheid: uw Ford vernieuwen, houden of teruggeven
Wilt u volledig onbezorgd rijden? Vanaf slechts € 1,- extra per dag geniet u van uw nieuwe Ford inclusief garantie én onderhoud. Kies voor het Ford Protect Verlengde Garantie in combinatie met een Ford Protect Service Plan Plus. Zo heeft u de onderhoudskosten onder controle en bent u verzekerd van de inzetbaarheid van uw Ford.

Onze modellen

FIESTA

Met Ford Options

Vanaf €169,- per maand

PUMA CONNECTED

Met Ford Options

Vanaf €199,- per maand

PUMA TITANIUM

Met Ford Options

Vanaf €199,- per maand

FOCUS

Met Ford Options

Vanaf €229,- per maand

KUGA

Met Ford Options

Vanaf €269,- per maand

KUGA PHEV

Met Ford Options

Vanaf €319,- per maand

Hoe werkt het?

Bij aankoop van uw auto stelt Ford de toekomstige gegarandeerde minimumwaarde over twee of drie jaar vast (de TGMW). Deze gegarandeerde restwaarde lost u tijdens de looptijd niet af. U betaalt alleen het verschil tussen de aanschafprijs en de TGMW, in maandelijkse termijnen plus een vast laag rentepercentage. Met een eventuele aanbetaling en aanpassingen in het kilometrage kunt u zelf uw maandbedrag aanpassen. Uw Ford Options contract kunt u tussentijds geheel of gedeeltelijk inlossen tegen lage kosten.

Einde contract?

Aan het einde van het contract heeft u drie mogelijkheden: Vernieuwen, teruggeven of houden. Een van de mogelijkheden van Options is dat u uw 2 of 3 jaar oude Ford weer kunt inruilen voor een nieuwe. Zo rijdt u weer in het nieuwste model, met 2 jaar fabrieksgarantie en tegen minimale onderhoudskosten. Als u kiest voor teruggeven, hoeft u verder niets meer te betalen als de conditie van uw auto en kilometrage volgens afspraak zijn. Door de restwaarde garantie blijft u nooit achter met een restschuld als de waarde van uw auto onverwacht is gedaald. Wilt u gewoon in uw vertrouwde Ford blijven rijden? Geen probleem. Het enige wat u dan nog hoeft te betalen, is de TGMW. Dat kan u in één keer doen, maar ook weer in maandelijkse termijnen.

Ford Protect Service Plan

Ford Options geeft u de financiële zekerheid en ruimte door de lage maandbedragen en de gegarandeerde restwaarde. Middels het Ford Protect Service plan is het mogelijk om nog zorgelozer te genieten van uw Ford. Informeer bij uw dealer naar de mogelijkheden van het Ford protect Service Plan.

1