Reparaties & Onderdelen bij Ford

Reparatie en onderdelen nodig voor uw Ford? Snelle en vakkundige reparaties, originele onderdelen en de beste service bij Broekhuis, officieel Ford-agent.
 

Reparaties en onderdelen voor uw Ford

Fords staan bekend om hun goede wegligging, comfort en betrouwbaarheid. Toch is er ook aan een Ford wel eens een reparatie nodig. Bijvoorbeeld als er na een ongelukje of aanrijding schadeherstel nodig is. En lekke banden wil niemand, maar zijn helaas niet uit te sluiten. Soms is het ook nodig om onderdelen te vervangen die het einde van hun levensduur naderen.

 • Uitgebreide garantieregeling
  Voor originele Ford-onderdelen die zijn aangeschaft bij de erkende Ford-agent, geldt een uitgebreide garantieregeling. Zo geldt voor officiële Ford-accu’s een garantie van 36 maanden, terwijl dat voor koppelingsplaten, uitlaten en schokdempers van Ford 24 maanden is. Op alle andere originele Ford-onderdelen zit een garantie van 1 jaar.  
   
 • Officieel agent van Ford
  Voor alle reparaties en onderdelen voor uw Ford bent u bij Broekhuis aan het juiste adres. Wij zijn officieel agent van Ford, waardoor u profiteert van belangrijke zekerheden en voordelen, zoals de bovenstaande garantietermijnen. Wat voor reparatie er ook nodig is aan uw Ford, bij Broekhuis zorgen we ervoor. Snel, vakkundig en altijd met aandacht voor uw belang als klant.
   
 • Zekerheid en kwaliteit
  Onze monteurs zijn gespecialiseerd in Ford en gebruiken bij reparaties apparatuur die specifiek voor uw auto is bedoeld. U bent daardoor verzekerd van een hoge kwaliteit van iedere reparatie die we uitvoeren. Omdat we uw Ford door en door kennen, gaan reparaties bij ons snel en doelgericht, wat de kosten drukt. Als officiële agent maken we bij het repareren van uw Ford meestal gebruik van originele Ford-onderdelen. U profiteert dan van garantie op de volledige reparatie: de werkzaamheden, de onderdelen én de arbeidstijd. Ook op originele accessoires van Ford die u bij ons aanschaft heeft u uiteraard garantie.   
   
 • Kostenaantrekkelijke oplossingen
  Originele, nieuwe Ford-onderdelen bieden het voordeel van gegarandeerde kwaliteit. Toch zijn er alternatieven die soms gunstiger zijn. Zo zijn er voor Fords van 5 jaar of ouder zeer voordelige onderdelen van uitstekende kwaliteit, onder de naam Ford Motorcraft. De garantie daarop is anders dan bij originele Ford-onderdelen. Hierover informeren wij u graag. Vanuit kostenoogpunt kunnen Motorcraft-onderdelen, gebruikte en/of universele onderdelen voor uw Ford zeer aantrekkelijk zijn. Wat de beste keuze is voor u, hangt onder meer af van de leeftijd en het kilometrage van uw auto. Hierin denken we actief met u mee. De beste oplossing mogelijk maken voor u en uw auto: dat is wat telt voor ons. Ook als het gaat om de kosten van een reparatie.
   
 • Service waar u op kunt rekenen
  Een onverwachte reparatie is nooit leuk. Daarom helpen we u altijd snel en bieden we u de best denkbare service. Is er iets met uw Ford aan de hand, dan maken we snel een diagnose van de precieze oorzaak. Daarna kunnen onze monteurs vaak al op korte termijn aan de slag voor u. Dat komt doordat we veel Ford-onderdelen op voorraad hebben, waardoor u bij ons geen last heeft van lange besteltijden. Tijdens de reparatie kunt u gebruikmaken van onze mobiliteitsservice. Zo maken we het zo makkelijk mogelijk voor u en blijft u mobiel, terwijl we in de tussentijd uw Ford vakkundig repareren.

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor uw Ford? Dan kan dat op een moment dat voor u het beste uitkomt. U kunt online 24/7 eenvoudig een afspraak plannen via onze Werkplaatsplanner. Ook telefonisch kunt u uiteraard een werkplaatsafspraak maken. Het telefoonnummer van uw Broekhuis Ford-agent vindt u op onze vestigingspagina.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1