Uw Ford klaar voor de winter

Wat zijn uw winterplannen: op wintersport, kerstbezoek bij familie of gezellige tripjes in de buurt? Wat je plannen ook zijn, op uw Ford moet je kunnen vertrouwen! Zorg dus dat hij ook tijdens de wintermaanden in topconditie is. Kom daarom langs voor een complete Ford Winterinspectie.

LAAT UW ACCU TESTEN

Zeker in de wintermaanden vertrouwt u op uw accu. Maar wist u dat een auto accu gemiddeld 5 tot 6 jaar meegaat? En met intensief gebruik misschien zelfs korter. Daarom is het geen overbodige luxe om hem regelmatig te laten testen. We staan voor u klaar!

EXTRA BAGAGE MEE?

U vergroot eenvoudig je bagageruimte met een dakkoffer speciaal voor uw Ford. Die hebben we met een inhoud tot wel 500 liter. En omdat de meeste aan twee kanten open kunnen, zijn ze eenvoudig in gebruik. Zo neemt u alles wat u wilt veilig en comfortabel mee!

WINTERBESTENDIGE VLOERMATTEN

Originele Ford All-Weather vloermatten zijn op maat gemaakt van elastisch rubber en beschermen uw interieur effectief tegen vuil en vocht. Ze zijn voorzien van een antislip structuur en gemakkelijk schoon te maken. Dé ideale vloermat voor in de winter!

GEBREIDE FORD MUTS

Warme oren, coole look: de gebreide Ford-muts beschermt hoofd en oren tegen de kou. Met de blauw gestreepte omslag en het Ford-logo in grijs, heeft de muts een nonchalante uitstraling en de pompon zorgt voor het puntje op de i. Nu slechts € 11,90.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1