Uw belang staat bij ons voorop

Professioneel onderhoud en hoogwaardige service: dat is waar uw Broekhuis Jaguar dealer voor staat. Van regulier onderhoud tot en met het monteren van accessoires en uitgebreide garantieregelingen: uw belang als klant staat bij ons altijd voorop.

APK voor uw Jaguar

Voor het APK laten keuren van uw Jaguar bent u bij ons aan het juiste adres. Bij de APK-keuring controleren wij of deze voldoet aan de wettelijke eisen voor veiligheid en milieu. Als erkend Jaguar dealer en officieel keuringsstation laten we niets aan het toeval over voor u.

Onderhoud

U bent bij ons verzekerd van vakkundig onderhoud tegen inzichtelijke en scherpe tarieven. Of u nu in een Jaguar XE, XF, E-PACE, F-PACE, XJ, F-TYPE of elektrische I-PACE rijdt: we kennen uw Jaguar door en door. Hierdoor profiteert u van state-of-the-art onderhoud voor uw topklasse auto.

 

Jaguar APK

Garanties

Op elke nieuwe Jaguar zit een uitgebreide fabrieksgarantie van 2 jaar. Het enige dat u voor uw garantie hoeft te doen, is uw Jaguar volgens fabrieksinstructies door ons laten onderhouden. Wilt u tegen lage kosten uw garantie verlengen? Dan zijn er volop mogelijkheden.

Mobiliteitsservice

Jaguars zijn zeer betrouwbaar. Toch is pech onderweg nooit helemaal uit te sluiten. Bijvoorbeeld door een lekke band, het per ongeluk tanken van verkeerde brandstof of een andere oorzaak. Met de mobiliteitsservice van Jaguar heeft u altijd de juiste pechhulp.

Software en infotainment

Als het gaat om software en infotainment is er veel mogelijk voor Jaguars. Van handige navigatiesystemen en veelzijdige multimediasystemen, tot baanbrekende innovatieve radiosystemen met DAB+. Vragen over de mogelijkheden? We helpen u graag op weg.

Jaguar trekhaak

Accessoires

Het aanbod aan accessoires voor uw Jaguar is bij ons bijzonder groot. Hierdoor kunt u uw exclusieve auto, performance-SUV, topklasse limousine, sportauto of luxe convertible perfect afstemmen op uw wensen en gebruiksdoelen. De montage is in handen van ervaren monteurs, die zorgen voor een deskundige installatie van iedere accessoire.   

Checks

U kunt bij ons gebruik maken van een reeks Checks voor onbezorgd en veilig rijplezier met uw Jaguar, zoals de Zomercheck en de Airco Check.

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor uw Jaguar? Dat kan op een moment wanneer u dat schikt. U kunt online 24/7 eenvoudig een afspraak plannen via onze Werkplaatsplanner. Uiteraard is het ook mogelijk om telefonisch een werkplaatsafspraak maken. Het telefoonnummer van uw Broekhuis Jaguar dealer vindt u op onze vestigingspagina.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1