Het beste voor het milieu én uw bedrijf

Opel is een van de meest vooruitstrevende merken als het gaat om volledig elektrische bedrijfswagens, busjes en bestelauto’s. Leverbaar is al de Opel Vivaro-e, die is uitgeroepen tot International Van of the Year 2021. Binnenkort komen daar nog bij de Opel Combo-e en de Opel Movano-e.

Interieur Opel Vivaro-e

Fiscale voordelen en subsidies voor ondernemers met een elektrische bedrijfswagen

Kiest u voor een elektrische Opel-bedrijfswagen, dan is dat beter voor het milieu én uw bedrijf. Een elektrische bestelauto, bus of bedrijfswagen is een duurzaam visitekaartje, terwijl u profiteert van diverse fiscale regelingen en subsidies. Zo zijn elektrische voertuigen vrijgesteld van BPM en betaalt u tot 2025 geen wegenbelasting. Ook is er een milieu-investeringsaftrek en is versnelde afschrijving mogelijk. Verder is de fiscale bijtelling aanzienlijk lager bij privé gebruik van uw elektrische bedrijfswagen, bus of bestelauto van Opel.* 

Opel Vivaro-e

De Opel Vivaro-e is leverbaar met batterijpakketten van 50 kWh of 75 kWh, die een rijbereik bieden van respectievelijk 230 kilometer en 330 kilometer (beiden volgens WLTP). De Vivaro-e is verkrijgbaar in drie lengtes en diverse uitvoeringen. Hij is leverbaar met geavanceerde rijhulpsystemen, waarvan sommige uniek in dit segment. Zo zijn voorzieningen mogelijk als head-up display, rijstrookassistent, verkeersbordherkenning, vermoeidheidswaarschuwing, semi-adaptieve cruise control, botswaarschuwing en noodremassistent.

Opel Combo-e en Opel Movano-e

De Vivaro-e zit qua formaat tussen de Opel Combo-e en Opel Movano-e in. Van deze laatste twee gaat de productie binnenkort van start. Dat betekent dat u als ondernemer bij Opel de keuze heeft uit elektrische bedrijfswagens in iedere klasse. Van de veelzijdige Combo-e, tot en met de Vivaro-e in het middensegment en de Movano-e als Opels grootste bedrijfswagen. Met ieder model profiteert u van de pluspunten van elektrisch rijden: geen dure brandstof meer tanken, lagere onderhoudskosten in vergelijking met conventionele bedrijfswagens en probleemloos toegang tot milieuzones.

Laadoplossingen op maat

Als u in een elektrische bedrijfswagen van Opel gaat rijden, dan staat u voor de vraag voor welke laadoplossing u kiest. Een laadpaal of een wallbox; een 1-fase of een 3-fase aansluiting: waar doet u goed aan? Bij Broekhuis bent u verzekerd van een laadoplossing op maat. Wij helpen u met helder advies en een professionele installatie van zakelijke laadvoorzieningen. Ook voor particuliere thuisladers kunt u bij ons terecht. Wij werken sinds 2019 samen met 50five e-mobility (voorheen Groenopladen), dat zorgt voor een veilige installatie. Heeft u een laadpas nodig? Ook die kunnen wij voor u leveren. Onze serviceadviseurs vertellen u graag meer!

Opel Vivaro-e laden

Meer informatie

Wilt u meer weten over de elektrische bedrijfswagens van Opel of heeft u vragen over bestellen en levertijden? Uw Broekhuis Opel Bedrijfswagen dealer staat u graag te woord en beantwoordt al uw vragen.

*Subsidies en fiscale regelingen kunnen veranderen. Wij informeren u graag over alle actuele mogelijkheden.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1