De elektrische bedrijfswagens van Opel

Is uw bedrijf klaar om de overstap naar elektrisch rijden te maken? Opel is een vooruitstrevend merk als het gaat om volledig elektrische Opel bedrijfswagens, busjes en bestelauto’s. De modellen van Opel combineren 100% elektrisch met 100% praktisch. Combineert u als ondernemer graag maximale productiviteit met maximale emissievrije aandrijving? Mooi, want in dat geval draagt u samen met Opel het beste bij aan uw bedrijf én het milieu.

Besparen op brandstof, niet op prestaties

De elektrische Opel bedrijfswagens zijn gemaakt voor ondernemers die hoge eisen stellen. Als u zo’n ondernemer bent, dan heeft u een bedrijfswagen nodig die het dagelijkse werk makkelijk en efficiënt maakt. Dat kan bijvoorbeeld een bestelauto zijn die uiterst wendbaar is en, ondanks de compacte afmetingen, over een royale binnenruimte en laadvolume beschikt. En u kunt geruisloos milieuzones betreden.

Zoekt u grote elektrische bedrijfswagens van Opel? Met krachtige accupakketten en innovatieve technologieën voldoen ook die aan uw wensen. Ze zijn niet alleen ongekend ruim, maar ook stil en comfortabel.

Elektrische Opel bedrijfswagens

Opel Combo-e en Opel Movano-e

De Vivaro-e zit qua formaat tussen de Opel Combo-e en Opel Movano-e in. Van deze laatste twee gaat de productie binnenkort van start. Dat betekent dat u als ondernemer bij Opel de keuze heeft uit elektrische bedrijfswagens in iedere klasse. Van de veelzijdige Combo-e, tot en met de Vivaro-e in het middensegment en de Movano-e als Opels grootste bedrijfswagen. Met ieder model profiteert u van de pluspunten van elektrisch rijden: geen dure brandstof meer tanken, lagere onderhoudskosten in vergelijking met conventionele bedrijfswagens en probleemloos toegang tot milieuzones.

Elektrische Opel bedrijfswagens

Laadoplossingen op maat

Als u besluit om in een elektrische bedrijfswagen van Opel te gaan rijden, dan staat u voor de vraag welke laadoplossing u het beste kunt kiezen. Bij Broekhuis kunt u terecht voor een laadoplossing op maat. We helpen u met een helder advies en een professionele installatie. En heeft u een laadpas nodig? Ook die kunnen wij voor u leveren.

Uw elektrische Opel bedrijfswagen laadt zich onderweg snel op, dus na uw pauze bent u ook weer snel op weg naar de volgende afspraak of klus.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de elektrische bedrijfswagens van Opel? Of heeft u vragen over bestellen en levertijden? Uw Broekhuis Opel Bedrijfswagen dealer staat u graag te woord en beantwoordt al uw vragen.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1