Onderhoud

Om uw Opel in topconditie te houden is regelmatig onderhoud van groot belang. Wilt u dat uw Opel met originele onderdelen en de juiste kennis en merkervaring wordt onderhouden? Dan is het belangrijk om dit bij een officiële Opel-dealer te doen.

Naast jaarlijks onderhoud kunt u ook bij ons terecht voor merkgericht onderhoud. Wees welkom in één van onze werkplaatsen waar wij vakkundig uw auto in topconditie brengen.

Om de verkeersveiligheid te waarborgen is er de jaarlijks verplichte Algemene Periodieke Keuring (APK). Tijdens deze keuring controleren wij uw auto op alle veiligheidsaspecten.

APK

Uw Opel is bij ons in goede handen. Met degelijk onderhoud, reparaties en checks houden wij uw Opel in topconditie.

U kunt bij Broekhuis originele onderdelen voor uw Opel bestellen. Of u nu op zoek bent naar een bepaald artikel voor in uw auto of u wilt uw auto beschermen, Broekhuis denkt graag met u mee.

Bij Broekhuis Opel zijn wij u graag van dienst met de Opel Jaarbeurt. Hiermee weet u waar u aan toe bent en kunt u onbezorgd op pad.

Staat u met pech langs de weg of heeft u een aanrijding gehad? Maak dan gebruik van de Opel Mobiliteitsservice; die helpt u snel weer op weg.

Wanneer u een Opel koopt wilt u de zekerheid hebben dat deze betrouwbaar is. Daarom bieden wij 2 jaar fabrieksgarantie en heeft u daarnaast de mogelijkheid om een reparatiekostenverzekering af te sluiten. Met deze verzekering blijft u altijd mobiel.

Gemakkelijk uw software en infotainment aanpassen en updaten doet u bij Broekhuis Opel. Zo rijdt u altijd up-to-date en zorgeloos.

Op zoek naar accessoires voor uw Opel? Vanwege de schaalgrootte van Broekhuis hebben wij altijd een grote hoeveelheid accessoires op voorraad.

Bij Broekhuis Opel zijn wij u graag van dienst met de Safety Check, Zomer Check, Winter Check en Airco Check. Met deze checks weet u waar u aan toe bent. 

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1