Volkswagen We Connect

Met de Volkswagen We Connect en bijbehorende module bent u altijd en overal verboden met uw Volkswagen. De module stuurt continu alle belangrijke informatie over uw Volkswagen naar uw mobiele telefoon. Wat dacht u bijvoorbeeld van het aantal gereden kilometers of de bandenspanning? Ook kunt u direct een melding maken wanneer uw Volkswagen gestolen is.

De app heeft de volgende functionaliteiten:

  • Heeft u  een Private lease Volkswagen dan kunt u met de app gemakkelijk het aantal kilometers bij houden. Ook kunt u zien hoeveel u moet betalen voor extra kilometers en dergelijke;
  • Priv├ę- en zakelijke ritten zijn eenvoudig bij te houden;
  • De banden- en accuspanning  is en de waarschuwingslampjes kunt u eenvoudig checken met de app;
  • Eenvoudig  controleren of de portieren gesloten zijn en daarnaast kunt u bij diefstal via de app direct een melding bij de politie maken. Ook kunt u via de app makkelijk toestemming geven om het voertuig te traceren;
  • Direct contact maken met de pechhulp;
  • Eenvoudig checken of de auto op de handrem staat, wanneer u moet tanken en wanneer u auto toe is aan onderhoud of APK;
  • Gedetailleerde rijstijlscore waarmee u  kunt controleren hoe zuinig u rijdt;
  • Integratie met Parkmobile zodat je eenvoudig uw parkeerkosten via de app kunt betalen en de betaling automatisch stopt als u wegrijdt.
Software Volkswagen
Volkswagen navigatie

Navigatie Update

Bij Broekhuis Volkswagen bent u verzekerd van nog veel meer services. Zo kunnen wij uw nieuwe aanwinst controleren tijdens de Occasioncheck, kunnen wij ondersteunen bij diefstel preventie, staan we klaar als u uw sleutel kwijt bent en introduceren wij We Connect. Daarnaast kunt u de Mijn Volkswagen App downloaden waarmee u nog meer uit uw Volkswagen kunt halen.

We Connect

Klaar voor de volgende generatie mobiele online diensten: vanaf modeljaar 2021 is het gros van de nieuwe auto's van Volkswagen helemaal klaargestoomd voor We Connect. Want dankzij de geïnstalleerde eSIM-kaart is de Volkswagen van begin af aan online. Bovendien kunt u uw Smartphone koppelen met uw Volkswagen via de 'We Connect app' en heeft u toegang tot bepaalde functies van de auto en de wagenstatus. Ontdek het connectiviteitsaanbod van We Connect.

Kies voor WEPP producten tijdens onderhoud

Uw auto heeft veel te verduren; weersomstandigheden, filerijden en langere onderhoudsintervallen hebben invloed op de conditie van uw auto. Ook uw rijstijl en de leeftijd van de auto kunnen invloed uitoefenen. Daarom is goed onderhoud noodzakelijk, en het gebruik van de juiste en levensverlengende producten misschien nog wel noodzakelijker. Daarom kunt u bij ons in de werkplaats kiezen voor het gebruik van WEPP.

WEPP reinigt en beschermt specifieke auto-onderdelen

WEPP biedt een keur aan effectieve onderhoudsproducten die zorgen voor de intensieve reiniging en bescherming van specifieke autocomponenten. Ter voorbeeld: deze producten passen wij toe tijdens het onderhoud, om dezelfde reden dat u uw tanden poetst. Uw tanden blijven mooi schoon, maar blijven ook langer in topconditie. Met de WEPP producten onderhouden wij specifieke onderdelen zodat uw auto in zijn geheel langer in topconditie blijft.

Voordelen van WEPP

Van motor tot airco, filters, injectoren en verstuivers; met de WEPP producten verbeteren de prestaties van uw auto, loopt de motor rustiger, is het verbruik lager en zijn de uitlaatgassen schoner. Daarbij voorkomt u langere tijd storingen en reparaties dankzij de beschermende werking.

WEPP
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1