Het kwik daalt, dus haal uw winterjas en handschoenen maar uit de kast! Wilt u helemaal voorbereid zijn op het koude weer? Dan zorgt u dat ook uw auto klaar is voor de winter. Bijvoorbeeld met de juiste winterbanden en winterse accessoires. Wij helpen u een handje op weg.

Wintercheck

Start de winter met de Volkswagen Wintercheck. Op 20 belangrijke punten checken wij uw Volkswagen vanbinnen en vanbuiten. Denk aan airco, remmen, verlichting, ruitenwissers, banden en nog veel meer. Zo kunt u dus veilig en comfortabel van de winter genieten. Tijdelijk krijgt u gratis een coole Playmobil Beetle van € 39,95 voor thuis (op=op).

Kom langs voor een bandenwissel

Daalt de temperatuur onder de 7 graden? Dan is het tijd voor winterbanden. Die hebben tijdens gladheid een stuk meer grip en een kortere remweg. Door ze op tijd te wisselen, komt u bij plotselinge kou niet voor verrassingen staan. Uw banden wisselen doet u al vanaf € 39. En uw zomerbanden? Die slaan we voor u op in ons bandenhotel.

Volkswagen accessoires

Kijk eens in de Volkswagen webshop! Daar hebben we alles wat u nodig heeft om je Volkswagen helemaal winterproof te maken. Denk aan een calamiteitenkit, rubberen mattensets en veel handige artikelen om uw kofferbak schoon en opgeruimd te houden.

Gratis ruitreparatie

> Snel klaar, u kunt blijven wachten
> 24-uurs service
> Speciaal opgeleide monteurs
> Bij vervanging plaatsen we altijd een merk-originele ruit

Is het sterretje niet groter dan een 2 euromunt? Goed nieuws, dan kan het bijna altijd gerepareerd worden. De reparatie is in de meeste gevallen gratis. De reparatie kan namelijk bij uw autoverzekering geclaimd worden mits u WA beperkt casco of WA volledig casco verzekerd bent. De verplichte WA-verzekering alleen dekt geen ruitschade. Houd er wel rekening mee dat je een zogenaamd eigen risico kan hebben. Het eigen risico is het bedrag dat u zelf moet betalen in geval van schade. Bekijk uw polisvoorwaarden wat exact voor u van toepassing is.  

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1