Profiteer van belangrijke zekerheden en voordelen

Broekhuis heeft een uitgebreid aanbod aan bedrijfswagens, dat zich kenmerkt door diversiteit. Deze bedrijfswagens bieden praktische mogelijkheden en solide kwaliteit. Toch heeft ook een bedrijfswagen wel eens een reparatie nodig. Bijvoorbeeld als na een ongelukje of aanrijding schadeherstel nodig is. Maar ook lekke banden of een defecte airco zijn niet uit te sluiten. Soms is het ook nodig om onderdelen te vervangen die het einde van hun levensduur naderen. Broekhuis is ook in die gevallen uw partner in onbezorgde mobiliteit.

Zekerheid en kwaliteit

Officieel merkdealer voor 5 bedrijfswagenmerken

Broekhuis is officieel merkdealer voor bedrijfswagens van de merken Fiat, Ford, Opel, Peugeot en Volkswagen. Hierdoor profiteert u met een bedrijfswagen van die merken van belangrijke zekerheden en voordelen in de werkplaatsen van Broekhuis. Wat voor reparatie er ook nodig is, bij Broekhuis zorgen we ervoor. Snel, vakkundig én altijd met aandacht voor uw belang als klant.

Zekerheid en kwaliteit

Onze monteurs zijn gespecialiseerd in deze 5 merken en gebruiken bij reparaties apparatuur en onderdelen die specifiek voor uw bedrijfswagen zijn bedoeld. Daardoor bent u verzekerd van een hoge kwaliteit van iedere reparatie. Omdat de gespecialiseerde monteurs uw bedrijfswagen door en door kennen, gaan reparaties snel en doelgericht wat de kosten drukt. Als officiële merkdealer maken we meestal gebruik van originele onderdelen, waardoor u profiteert van garantie op de volledige reparatie; werkzaamheden, onderdelen én arbeidstijd.

 

 

Reparaties met universele onderdelen

Vanuit kostenoogpunt kunnen universele of gebruikte onderdelen soms toch gunstiger zijn, bijvoorbeeld voor bedrijfswagens die al wat ouder zijn. Hierin denken we graag met u mee. De beste oplossing bieden voor u als klant: dat is wat telt voor ons!

Elke bedrijfswagen is welkom in de werkplaats van Broekhuis

Bij Broekhuis staan we graag voor u klaar, ook als u met een bedrijfswagen naar onze werkplaats komt waarvoor we geen officiële merkdealer zijn. In dat geval kunnen wij vakkundige reparaties uitvoeren met universele onderdelen. We helpen u snel en bieden de best denkbare service!

Werkplaatsafspraak maken
 

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor uw bedrijfswagen? Dan kan dat op een moment dat voor u het beste uitkomt. U kunt online 24/7 eenvoudig een afspraak plannen via onze Werkplaatsplanner. Ook telefonisch kunt u uiteraard een werkplaatsafspraak maken. Het telefoonnummer van uw Broekhuis vestiging vindt u op onze vestigingspagina.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1