Met de totaaloplossingen van Broekhuis wordt uw mobiliteitsvraagstuk van A tot Z verzorgd, van aankoop tot de aflevering én daarna. Om u op het gebied van mobiliteit volledig te ontzorgen, staan de specialisten van Broekhuis Zakelijk graag voor u klaar met een uitgebreid pakket aan services en diensten. Wij maken het onze taak om u zorgeloos op weg te helpen en te houden!

Broekhuis: één aanspreekpunt, verschillende services

Bij Broekhuis Zakelijk hanteren we één en hetzelfde aanspreekpunt gedurende het hele aankoopproces. Een accountmanager van Broekhuis Zakelijk zal het gehele traject uw contactpersoon zijn. Zo nemen wij al uw zorgen op het gebied van mobiliteit van u over.  
 

Klantbelofte Broekhuis: altijd een oplossing
bedrijfswageninrichting

Onze verschillende afdelingen werken nauw met elkaar samen onder hetzelfde doel: de totale ontzorging van u als klant. Van een nieuwe bedrijfswagen tot financiering, verzekering, onderhoud en eventuele reparaties; bij Broekhuis staan we met totaaloplossingen op maat voor u klaar zodat alles goed geregeld is. Bedrijfswagen gevonden? Met onze bedrijfswageninrichtingen weet u ook zeker dat het interieur bij uw business past!

Duurzaam ondernemen

In een samenleving die steeds meer ingericht wordt op duurzaamheid, denken we graag met u mee in het duurzaam ondernemen.  Zo kunnen we u onder andere met een ruim aanbod aan elektrische personenauto’s en bedrijfswagens op maat bedienen. Naast deze duurzame oplossingen voor uw wagenpark kunnen we u ook voorzien van laadpalen en laadpassen. Zo vindt u alles voor duurzaam ondernemen onder één dak.

Wilt u uw business verduurzamen, efficiënter inrichten of uitbreiden met andere vormen van mobiliteit? Het kan met Broekhuis Zakelijk!

Neem contact op

De heer / mevrouw
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1