Audi e-tron GT: 100% emotie en 0,0 emissie in één veelzijdige supercar

GT-rijden was nog nooit zó schoon. De Audi e-tron GT is de supercar van de toekomst: krachtig, prachtig, duurzaam, snel en nog ruim ook. Aan exclusiviteit bovendien geen gebrek; de Audi e-tron GT is tot in detail te personaliseren. Kortom, droomauto’s worden elektrisch; de nieuwe realiteit dankzij de Audi e-tron GT. Nu leverbaar bij Broekhuis met 476 pk en 600 pk vermogen voor de Audi RS e-tron GT: de eerste volledig elektrisch aangedreven RS van Audi. Van welke Audi e-tron gaat u vandaag dromen?

Audi e-tron GT: sculpturaal ontwerp versus hightech technologie

Het succes van een nieuwe supercar valt of staat met het design. Een auto kan immers nog zo goed zijn, als de verpakking niet deugt, blijft menig potentiële koper weg. Wij mensen zijn gevoelig voor mooie dingen. De Audi e-tron GT speelt hier slim op in, door een aerodynamische stroomlijn hand in hand te laten gaan met extreem stijlvolle looks. Elk detail is even gelikt, maar het begint met een krachtige basis: een gestrekt koetswerk, vier portieren, brede schermen en een lage coupé-daklijn. De Audi e-tron GT is de ultieme gran turismo inclusief supercar-DNA. Het sculpturale ontwerp straalt niets dan pure power en emotie uit. Samen met de standaard LED-verlichting (Matrix LED-lampen en Audi Laserlicht zijn optioneel), lijken tijdloze schoonheid en vooruitstrevende technologie volledig in harmonie. Sprekende carrosseriekleuren, fraaie velgdesigns en contrasterende designelementen maken dat geen enkele Audi e-tron GT hetzelfde hoeft te zijn.
 

Ons e-tron GT aanbod
voertuig
Audi e-tron GT
RS 93 kWh
15.000 km | 2023 | Elektrisch | Automaat
Financieren vanaf € 2.231 p/m maandtermijn o.b.v 60 maanden en 8.99% rente.
Kopen: € 127.500
Bekijk ze allemaal

Het praktisch nut van een elektrische gran turismo

Exclusiviteit gegarandeerd dankzij duurzaam materiaalgebruik, een hoogwaardige afwerking en baanbrekende technologieën. Rijden in de Audi e-tron GT voelt als laagvliegen in een ruimteschip, maar dan wel een hele sfeervolle. Grote digitale schermen, bijvoorbeeld in de vorm van een uitgebreid configureerbare virtual cockpit en ergonomisch zeer verantwoorde MMI navigatie “plus”, zijn hun tijd ver vooruit. En waarom zouden we niet met meerdere mensen mogen genieten van al dit moois?

De Audi e-tron GT biedt plaats aan maximaal vijf personen, inclusief twee sportief voorgevormde stoelen achterin voor de échte GT-ervaring. Een panoramadak is standaard en creëert een ruimtelijke sfeer aan boord van de sportieve e-tron. En het blijft niet bij sfeer alleen: de ruimte achterin slokt maar liefst 405 liter bagage op, terwijl de frunk hier nog eens 85 liter aan toevoegt. De achterbank laat zich in ongelijke delen neerklappen. Best praktisch dus, de elektrische Audi e-tron GT.

E-tron GT

Audi RS e-tron GT: 0-100 km/h in 3,3 seconden

Wie zich laten verleiden tot een sportieve rit (en dat gebeurt al gauw), heeft niet meer dan 4,1 seconden nodig om van 0 naar 100 km/h te accelereren. De topsnelheid is begrensd op 245 km/h. Kiest u voor de Audi RS e-tron GT, dan stijgt het vermogen van 476 naar 600 pk. Ook het koppel neemt flink toe met 200 Nm naar een totaal van 830. De topsnelheid ligt hierdoor 5 km/h hoger, maar belangrijker: de 0-100 km/h sprint is binnen 3,3 tellen afgewikkeld; ongekend! Aan grip evenmin een gebrek dankzij variabele quattro-aandrijving. Sommige dingen veranderen nooit…

Audi e-tron GT: uitgekiende manieren om te recupereren

Een snelle elektrische coupé, die zal wel snel leeg zijn? Niets is minder waar: Audi maakt gebruik van 800 Volt accu’s met een netto capaciteit van 83,7 kWh. Onder ideale omstandigheden laat de Audi e-tron GT zich binnen 22,5 minuten van 5 naar 80% inhoud opladen. Met een 100% volle accu komt de Audi e-tron GT tot wel 488 km ver, gemeten volgens de WLTP-norm. De actieradius is mede zo groot wegens uitgekiende manieren om te recupereren, waardoor de Audi e-tron zich ook tijdens het rijden zoveel mogelijk van nieuwe energie voorziet.

Met hoeveel energie komt u nu naar de Broekhuis showroom om de Audi e-tron GT in het echt te ontdekken?

De e-tron GT E-tron GT

Audi e-tron GT: compromisloze schoonheid is per heden emissieloos

  • Volledig elektrische supercar met vier portieren en vijf zitplaatsen
  • Inclusief LED-verlichting, virtual cockpit en MMI navigatie “plus”
  • Standaard panoramadak voelt ruimtelijk, inhoud kofferbak ís ruimtelijk
  • Keuze uit 476 of 600 pk, variabele quattro-aandrijving altijd inbegrepen
  • 488 km WLTP-actieradius, opladen van 5-80% in circa 22 minuten
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1