Reparaties en onderdelen voor uw Audi

Audi’s staan bekend om hun betrouwbaarheid. Toch is er aan iedere auto wel eens een reparatie nodig, ook als u Audi rijdt. Bijvoorbeeld als na een aanrijding schadeherstel nodig is, want een ongeluk zit in een klein hoekje. Soms is het ook nodig om onderdelen te vervangen die tegen het einde van hun levensduur zitten. En lekke banden wil niemand, maar zijn helaas niet uit te sluiten. Heeft u een Audi met een TDI-motor? Denk dan ook aan het bijvullen van AdBlue, dat zowel tussentijds als bij een reguliere onderhoudsbeurt nodig kan zijn.  

Officieel merkdealer van Audi

Voor alle reparaties en onderdelen voor uw Audi bent u bij Broekhuis aan het juiste adres. Wij zijn officieel merkdealer van Audi, waardoor u profiteert van belangrijke zekerheden en voordelen. Wat voor reparatie er ook nodig is aan uw auto, bij Broekhuis zorgen we ervoor. Snel, vakkundig en altijd met aandacht voor uw belang als klant.

Audi Etron Sportback

Zekerheid en kwaliteit

Onze monteurs zijn gespecialiseerd in Audi en gebruiken bij reparaties apparatuur die specifiek voor uw auto is bedoeld. U bent daardoor verzekerd van een hoge kwaliteit van iedere reparatie die we uitvoeren. Omdat we uw Audi door en door kennen, gaan reparaties bij ons snel en doelgericht, wat de kosten drukt. Als merkdealer maken we bij het repareren van uw Audi meestal gebruik van originele merkonderdelen. U profiteert dan van garantie op de volledige reparatie: de werkzaamheden, de arbeidstijd én de originele onderdelen. De garantietermijn voor originele Audi-onderdelen is twee jaar na aankoopdatum. Deze garantie is hetzelfde voor originele accessoires van Audi die u bij ons aanschaft.

Kostenaantrekkelijke oplossingen

Originele Audi-onderdelen bieden het voordeel van gegarandeerde kwaliteit. Toch kan het voorkomen dat we u adviseren om te kiezen voor universele of gebruikte onderdelen bij een reparatie. De garantie daarop is anders dan bij originele Audi-onderdelen. Vanuit kostenoogpunt kunnen universele of gebruikte onderdelen soms echter gunstiger zijn. Hierin denken we graag met u mee. De beste oplossing bieden voor u als klant: dat is wat telt voor ons. Ook als het gaat om het bedrag van een reparatie.

Service waar u op kunt rekenen

Een onverwachte reparatie is nooit leuk. Daarom helpen we u altijd snel en bieden we u de best denkbare service. Is er iets met uw Audi aan de hand, dan brengen we de oorzaak zo snel mogelijk in beeld. Daarna kunnen onze monteurs vaak al op korte termijn aan de slag voor u. Dat komt omdat we veel onderdelen op voorraad hebben, waardoor u bij ons geen last heeft van lange besteltijden. Tijdens de reparatie kunt u gebruikmaken van onze Mobiliteitsservice. Zo maken we het zo makkelijk mogelijk voor u en blijft u mobiel, terwijl we uw Audi vakkundig repareren. 

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1