Audi APK bij Broekhuis

Bij ons is uw Audi altijd in goede handen met diverse checks zorgen wij dat u met uw Audi zorgeloos en vellig de weg op kunt. Doordat uw Audi langere onderhoudsintervallen heeft is het natuurlijk wel noodzakelijk om tussentijds controles uit te voeren op vitale slijtagedelen. Met onze checks bent u altijd verzekerd dat uw Audi in topconditie is.

Het basistarief voor de Audi APK-keuring is € 39,95,-. Is uw Audi toe aan regulier onderhoud? Combineer de periodieke onderhoudsbeurt dan met de APK. Uw Audi is dan in één keer klaar. Bovendien is de APK dan, excl. de afmeldkosten, gratis!

Waarom een Audi APK keuring?

Naast het feit dat een APK keuring wettelijk verplicht is, waarborgt het ook de veiligheid van u en uw medeweggebruikers. Zo houden we het samen veilig onderweg. Tijdens een APK wordt uw auto bij Broekhuis gecheckt op de belangrijkste veiligheidsaspecten. Wij controleren uw auto tijdens de keuring onder andere op de slijtage van uw banden en de staat van uw remmen. Maar ook houden wij rekening met een aantal milieuaspecten, zodat we met zijn allen bijdragen aan een gezonde leefomgeving. Wilt u meer weten over de APK? Bekijk dan de video of plan direct een APK! 

Benieuwd wanneer uw APK verloopt?

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1