Een nieuwe Audi rijden voor een vast all-in maandbedrag

Op zoek naar een nieuwe Audi voor een scherp all-in maandbedrag? Kies dan voor het private leasen van een Audi bij Broekhuis Lease. Vrijwel alle kosten zijn bij het maandtarief inbegrepen: onderhoud, reparatie, verzekering, pechhulp, afschrijving, belasting en meer. U hoeft alleen nog te tanken of te laden. Kies nu voor Audi private lease bij Broekhuis!

Een greep uit de modellen

Audi A1

Audi A1 private lease

Audi A3

Audi A3 private lease

Audi Q2

Audi Q2 private lease

Audi Q3

Audi Q3 private lease

Waarom een Audi private leasen?

Voorsprong door techniek, luxe, service en kwaliteit: dat is waar Audi voor staat. De nieuwe Audi modellen zijn dan ook dynamischer, sportiever en luxer dan ooit. Zorgeloos genieten van al dit moois? Kies dan voor het private leasen van een Audi bij Broekhuis. Waarom? We hebben de voordelen voor u op een rij gezet:

 Stel een nieuwe Audi geheel naar wens samen

 Geen grote investering nodig

 Alles voor uw Audi geregeld bij één autobedrijf

 Scherp all-in maandtarief

 Geen omkijken naar kosten voor onderhoud, reparatie, verzekering, belasting en pechhulp

 Zekerheid dankzij Keurmerk Private Lease

Hoe werkt het private leasen van een Audi?

Audi private lease: hoe werkt dat?

Met private lease rijdt u een gloednieuwe Audi voor een vast bedrag per maand. De nieuwe Audi kunt u online volledig naar wens samenstellen. Zo bepaalt u de kleur, kiest u welke pakketten en opties u wilt en of u het Broekhuis Zeker Pakket opneemt in het contract. Daarna bepaalt u het aantal kilometers dat u gemiddeld per jaar wilt rijden en hoe lang u de Audi wilt private leasen (looptijd van het contract). Heeft u de Audi volledig naar wens samengesteld? Dan ziet u direct het all-in maandbedrag voor uw Audi.

Na het samenstellen van uw Audi in onze online private lease calculator, gaan onze adviseurs voor u aan de slag om een vrijblijvende offerte op te maken. Is de offerte naar wens? Dan zullen onze medewerkers nog een laatste check doen, zo wordt uw financiële situatie beoordeeld om te achterhalen of u de maandelijkse lasten van het private lease contract kunt dragen. Hiervoor wordt gekeken naar bijvoorbeeld openstaande schulden (BKR) of achterstallige betalingen.

Is uw financiële situatie positief beoordeeld? Dan kunt u samen met de lease adviseur de leaseovereenkomst ondertekenen. Daarna wordt de Audi besteld en kunt u binnenkort gaan genieten van elke kilometer.

Audi private lease occasion

Audi private lease occasion

Wist u dat u ook een jong gebruikte Audi kunt private leasen? Hiermee rijdt u al binnen 2 weken tegen een extra scherp all-in maandtarief.

Audi private lease aanbod

Ontdek het gevarieerde aanbod

Private lease bijvoorbeeld de Audi A1, Audi A3, Audi Q2 of Audi Q3 tegen aan vast maandbedrag en begin met zorgeloos rijden.

Audi private lease

Twijfelt u nog over private lease?

Bent u er nog niet zeker van of private lease wel bij u past? We helpen u graag! Lees meer op onze website over de voor- en nadelen van private lease.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1