Voor ieder type onderhoud van uw Audi

Als officiële Audi dealer is Broekhuis dé specialist op het gebied van onderhoud en reparatie. Daarom kunt u bij ons terecht voor elk type reparatie Audi onderhoud. Dagelijks werken wij hard aan ons motto ‘alles voor een enthousiaste klant’ door te investeren in de toekomst. Zo kunnen wij u niet alleen vandaag maar ook morgen onbezorgde mobiliteit bieden.

Audi APK

Om uw verkeersveiligheid te bevorderen bent u verplicht uw auto vanaf vier jaar oud (diesel/gas modellen vanaf drie jaar oud) jaarlijks te laten keuren tijdens de Algemene Periodieke Keuring (APK). Wij kunnen uw auto keuren vanaf  € 39,95,-, inclusief de viergastest of roetmening. Combineert u APK met periodiek onderhoud? Dan is de APK zelfs gratis (excl. wettelijke afmeldkosten à € 4,35).
 

Audi onderhoud en reparatie

Zorgvuldig onderhoud en reparatie is essentieel voor de veiligheid, het comfort en het waardebehoud van uw Audi. Onze gespecialiseerde technici voeren elk soort onderhoud en reparatie uit, enkel wanneer dit echt nodig is. Transparantie, dat is wat wij beloven als u naar onze werkplaats komt. Daarnaast kunt u rekenen op snelle, vakkundige en trefzekere service, doordat onze technici merk-specialistisch opgeleid zijn en de werkzaamheden uitvoeren met specialistische apparatuur. Zo blijft uw Audi volgens fabrieksvoorschrift onderhouden, wat u lagere kosten en een hogere restwaarde oplevert. 

Audi onderhoud

Airco-onderhoud

Werkt de airconditioning in uw Audi niet meer naar behoren? Wij kunnen het functioneren van de airco controleren en uw airconditioning onderhouden dankzij Audi Top Service. Voor slechts € 20,- checken wij de airco. Onderhoud nodig? Vanaf € 139,- kunnen wij uw airco onderhouden inclusief geurbehandeling. Zo kunt u weer koel en met schone lucht dankzij het filter op pad in uw Audi. 

Adblue bijvullen

Wij vinden schonere mobiliteit belangrijk. Daarom blinken de TDI-motoren uit dankzij hun lagere CO2-emissie, maar ook dankzij het gebruik van de milieuvriendelijke synthetische vloeistof AdBlue waarmee de NOx waarden aanzienlijk gereduceerd worden. Adblue wordt in de uitlaat geïnjecteerd waardoor af en toe bijvullen noodzakelijk is. Dit kan bijvoorbeeld eenvoudig tijdens een onderhoudsbeurt. 

Zomer & Wintercheck

Onbezorgd genieten van uw Audi begint bij de conditie van uw auto. Is uw Audi klaar voor het aankomende seizoen? In de winter worden hele andere vaardigheden van uw Audi gevraagd dan wanneer het hoog zomer is. Daarom controleren wij uw Audi tijdens de Zomer- of Wintercheck op de meest essentiële punten. Zo weet u zeker of uw Audi klaar is voor het aankomende seizoen! 

Werkplaatsafspraak

Onze monteurs zijn specifiek opgeleid voor uw Audi. Daardoor kunnen zij als geen ander snel, trefzeker en vakkundig onderhoud bieden. Is uw Audi aan onderhoud toe? Via onze online werkplaatsplanner kunt u eenvoudig en snel een werkplaatsafspraak maken. Selecteer de gewenste werkzaamheden, kies een dag en tijdstip, vul uw gegevens in en klik op verzenden. U ontvangt direct een bevestiging via de e-mail. We zien u graag in één van onze Broekhuis Audi vestigingen!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1