Standaard 2 jaar technische garantie

De garantietermijn voor uw nieuwe Audi is 2 jaar zonder kilometerbeperking. Bepalend hierbij is de datum van het kenteken deel 1a van de eerste eigenaar.

Audi e-tron Sportback

Uw nieuwe Audi heeft standaard 4 jaar garantie

Met de aankoop van een Audi kiest u voor kwaliteit waarmee u jaren vooruit kunt. Daarom heeft u op uw nieuwe Audi maar liefst 4 jaar garantie*. Zo hoeft u zich gedurende deze periode geen zorgen te maken over onverwachte reparatiekosten en kunt u onbezorgd genieten van uw Audi. Deze garantie blijft de volle 4 jaar van kracht zolang het onderhoud van uw Audi volgens de fabrieksvoorschriften uitgevoerd wordt.

Carrosseriegarantie

Voor alle Audi’s vanaf het modeljaar 1998 geldt een termijn van 12 jaar garantie op  de hele carrosserie voor gevolgen van roestschade.

Lakgarantie

Tot drie jaar na de afleveringsdatum heeft u garantie op de lak, indien er sprake is van materiaal- en/of fabricagefouten.

*De vier jaar garantie wordt opgebouwd met standaard 2 jaar fabrieksgarantie en aangevuld met 2 jaar Extra Garantie bij nieuwe Audi’s die door Pon’s Automobielhandel B.V. zijn geïmporteerd en die in Nederland te naam zijn gesteld. Daarbij geldt voor de 2 jaar Extra Garantie een kilometerbeperking tot 100.000 km. Uitgezonderd zijn kosten voor reparaties die tot normale slijtage en onderhoud worden gerekend. 

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1