APK

APK

Voor het APK laten keuren van uw Fiat bedrijfswagen bent u bij ons aan het juiste adres. Bij de APK-keuring controleren wij of deze voldoet aan de wettelijke eisen voor veiligheid en milieu. Als erkend Fiat Professional-bedrijfswagendealer en officieel keuringsstation laten we niets aan het toeval over voor u.

Onderhoud

U bent bij ons verzekerd van vakkundig onderhoud tegen inzichtelijke en scherpe tarieven. Of u nu in een Fiat Doblò, Talento, Ducato of E-Ducato rijdt: we kennen uw Fiat bedrijfswagen door en door. Hierdoor profiteert u van het best mogelijke onderhoud voor uw bedrijfswagen of bestelauto.

Reparatie en onderdelen

Onze monteurs zijn gespecialiseerd in Fiat bedrijfswagens en staan garant voor de beste kwaliteit van iedere reparatie. Is vervanging van onderdelen nodig? Dan maken we meestal gebruik van originele Fiat onderdelen. Daarnaast helpen we u ook met voordelige Circular Economy-onderdelen.

Accessoires

Het aanbod aan accessoires voor uw Fiat bedrijfswagen is bij ons bijzonder groot. Hierdoor kunt u uw bedrijfswagen, bestelauto of bus perfect afstemmen op uw wensen en gebruiksdoelen. De montage is in handen van ervaren monteurs, die zorgen voor een deskundige installatie van iedere accessoire.  

 

Ruitenwissers

Garanties

Op elke nieuwe Fiat bedrijfswagen zit een uitgebreide fabrieksgarantie van 2 jaar. Het enige dat u voor uw garantie hoeft te doen, is uw Fiat bedrijfswagen volgens fabrieksinstructies door ons laten onderhouden. Wilt u tegen lage kosten uw garantie verlengen? Dan zijn er volop mogelijkheden.

Mobiliteitsservice

Fiat bedrijfswagens zijn zeer betrouwbaar. Toch is pech onderweg nooit helemaal uit te sluiten. Bijvoorbeeld door een lekke band, het per ongeluk tanken van verkeerde brandstof of een andere oorzaak. Met de mobiliteitsservice voor Fiat bedrijfswagens heeft u altijd de juiste pechhulp. 

Software en infotainment

Als het gaat om software en infotainment is er veel mogelijk voor Fiat bedrijfswagens. Van handige navigatiesystemen en veelzijdige multimediasystemen, tot radiosystemen met DAB+. Vragen over de mogelijkheden? We helpen u graag op weg. 

Reparatie motor

Checks en Broekhuis Jaarbeurt

U kunt bij ons gebruik maken van een reeks Checks voor onbezorgd en veilig rijplezier met uw Fiat bedrijfswagen, zoals de Zomercheck, Wintercheck en de Airco Check. Ook profiteert u van de gunstige Broekhuis Jaarbeurt voor Fiat bedrijfswagens van 2 jaar en ouder.

 

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor uw Fiat bedrijfswagen? Dan kan dat op een moment dat voor u het beste uitkomt. U kunt online 24/7 eenvoudig een afspraak plannen via onze Werkplaatsplanner. Ook telefonisch kunt u uiteraard een werkplaatsafspraak maken. Het telefoonnummer van uw Broekhuis Fiat Professional dealer vindt u op onze vestigingspagina.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1