Tal van accessoires die passen bij uw gebruiksdoelen

Uw Fiat bedrijfswagen kunt u met tal van accessoires afstemmen op uw specifieke gebruiksdoelen. Of u nu in een Fiat Fiorino, Doblò, Talento, Ducato of E-Ducato rijdt: u vindt bij ons altijd de beste oplossing voor uw bestelauto. De montage van accessoires is in handen van onze gespecialiseerde collega’s van Broekhuis Carplus. Zij zorgen voor een perfecte installatie van iedere accessoire.    

 

Trekhaak

Uitgebreid assortiment

Dankzij onze nauwe samenwerking met meerdere gerenommeerde leveranciers, profiteert u bij ons van een ongekend aanbod aan accessoires voor uw Fiat bedrijfswagen. Heeft u een trekhaak nodig? Wij leveren alle A-merken. Veelgevraagd zijn onze sidebars en backbars van Q-Tech, die uw Fiat Professional-bedrijfswagen een stoere look geven en beschermen tegen schade. Ook imperialen en allesdragers leveren we veel voor Fiat Professional-bedrijfswagens. En zo is vrijwel alles mogelijk. Van eenvoudige raamfolie tot complete bedrijfswageninrichting, 230V-systemen, koelinstallaties en nog veel meer: wat u ook voor accessoires nodig heeft voor uw bedrijfswagen, we maken het graag waar voor u.

Deskundig advies

Het uitkiezen van de juiste accessoires voor uw bedrijfswagen kan een hele klus zijn. Daarom kunt u bij uw Broekhuis Fiat bedrijfswagendealer rekenen op deskundige ondersteuning. We denken graag met u mee over de juiste oplossing en helpen u met heldere adviezen op maat. Met als resultaat: accessoires voor uw Fiat bedrijfswagen die perfect passen bij uw wensen en gebruiksdoelen. 

 
 

 

Advies

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor uw Fiat bedrijfswagen? Dan kan dat op een moment dat voor u het beste uitkomt. U kunt online 24/7 eenvoudig een afspraak plannen via onze Werkplaatsplanner. Ook telefonisch kunt u uiteraard een werkplaatsafspraak maken. Het telefoonnummer van uw Broekhuis Fiat Professional dealer vindt u op onze vestigingspagina.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1