Getinte ramen voor bedrijfswagens: bescherming tegen inkijk, meer comfort

Als u in uw bedrijfswagen lading heeft liggen, dan wilt u niet dat die ongewenste aandacht trekt. Met getinte raamfolie beschermt u uw lading tegen inkijk en houdt u tegelijk veel warmte buiten. Wilt u uw ramen laten tinten? Met Broekhuis Carplus kiest u voor een ervaren specialist in het blinderen en tinten van ramen en bent u zeker van een uitmuntend resultaat.

Bedrijfswagen blinderen

Getinte ramen beschermen uw lading tegen inkijk

In veel bedrijfswagens is vaak kostbare lading aanwezig, zoals productvoorraden, gereedschap of ander materieel. Wilt u de ramen van uw laadruimte laten tinten en zo uw lading beschermen? Dan zijn geblindeerde of getinte ramen door middel van raamfolie een ideale en betaalbare oplossing. Met het aanbrengen van One Way Vision-raamfolie kunt u zelf naar buiten kijken, maar is van buiten naar binnen kijken onmogelijk. Dit wordt met name toegepast in combinatie met bestickering.
 
Wilt u ook de ramen van de voorportieren en de voorruit laten tinten? Ook dat kan, maar hiervoor gelden wel speciale wettelijke eisen voor de minimale lichtdoorlating. We adviseren u graag over de mogelijkheden en brengen de juiste oplossing zorgvuldig voor u in beeld.

Meer comfort in uw bedrijfswagen met getinte ramen

Naast bescherming tegen inkijk, heeft raamfolie nog meer voordelen. Zo verkleint u met zonwerende folie de stralingswarmte van zonlicht aanzienlijk. Hierdoor blijft het koeler in uw bedrijfswagen en zorgt u voor meer comfort. Daarnaast absorbeert onze zonwerende folie schadelijke UV-straling vrijwel geheel. Ook dat is een belangrijk voordeel, want UV-straling verkleurt bekleding en kan de kunststofdelen in uw bedrijfswagen aantasten. Getinte ramen geven uw bedrijfswagen ten slotte ook nog eens een mooie, sportieve uitstraling aan het exterieur van uw bus. Wilt u niets aan het toeval overlaten? Kies dan voor het tinten van uw ramen door Broekhuis Carplus. Onze ervaren specialisten zorgen voor perfect aangebrachte raamfolie. Snel, vakkundig en precies.

Bedrijfswagen blinderen

Persoonlijke service bij Broekhuis Carplus

Als klant bent u bij Broekhuis Carplus verzekerd van een vast aanspreekpunt en persoonlijke service. Onze inbouwstations bevinden zich in Harderwijk, Goor en Beverwijk, maar bepaalde werkzaamheden kunnen we ook op locatie voor u verrichten.
Meer weten over getinte ramen voor uw bedrijfswagen? Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1