Broekhuis is hét adres voor officieel onderhoud voor uw Peugeot bedrijfswagen

Het beste onderhoud en de beste service: dat is waar uw Broekhuis Peugeot bedrijfswagendealer voor staat. Van regulier onderhoud tot en met het monteren van accessoires en uitgebreide garantieregelingen: uw belang als klant staat bij ons altijd voorop.

Onderhoud

U bent bij ons verzekerd van vakkundig onderhoud tegen inzichtelijke en scherpe tarieven. Of u nu in een Peugeot Partner, Expert, Boxer of een elektrische uitvoering rijdt: we kennen uw Peugeot bedrijfswagen door en door. Hierdoor profiteert u van het best mogelijke onderhoud voor uw bedrijfswagen of bestelauto.

APK

Voor het APK laten keuren van uw Peugeot bedrijfswagen bent u bij ons aan het juiste adres. Bij de APK-keuring controleren wij of deze voldoet aan de wettelijke eisen voor veiligheid en milieu. Als erkend Peugeot-dealer en officieel keuringsstation laten we niets aan het toeval over voor u.

Peugeot werkplaats
Zomercheck

Checks en Broekhuis Jaarbeurt

U kunt bij ons gebruik maken van een reeks Checks voor onbezorgd en veilig rijplezier met uw Peugeot bedrijfswagen, zoals de Zomercheck, Wintercheck en de Airco Check. Ook profiteert u van de gunstige Broekhuis Jaarbeurt voor Peugeot bedrijfswagens van 2 jaar en ouder.

Reparatie en onderdelen

Onze monteurs zijn gespecialiseerd in Peugeot bedrijfswagens en staan garant voor de beste kwaliteit van iedere reparatie. Is vervanging van onderdelen nodig? Dan maken we meestal gebruik van originele Peugeot-onderdelen. Daarnaast helpen we u ook met voordelige Circular Economy-onderdelen.

Pech onderweg

Mobiliteitsservice

Peugeot bedrijfswagens zijn zeer betrouwbaar. Toch is pech onderweg nooit helemaal uit te sluiten. Bijvoorbeeld door een lekke band, het per ongeluk tanken van verkeerde brandstof of een andere oorzaak. Met de mobiliteitsservice voor Peugeot bedrijfswagens heeft u altijd de juiste pechhulp.

Peugeot Partner

Garanties

Op elke nieuwe Peugeot bedrijfswagen zit een uitgebreide fabrieksgarantie van 2 jaar. Het enige dat u voor uw garantie hoeft te doen, is uw Peugeot bedrijfswagen volgens fabrieksinstructies door ons laten onderhouden. Wilt u tegen lage kosten uw garantie verlengen? Dan zijn er volop mogelijkheden.

Navigatie

Software en infotainment

Als het gaat om software en infotainment is er veel mogelijk voor Peugeot bedrijfswagens. Van handige navigatiesystemen en veelzijdige multimediasystemen, tot radiosystemen met DAB+. Vragen over de mogelijkheden? We helpen u graag op weg. 

Peugeot Boxer accessoires

Accessoires

Het aanbod aan accessoires voor uw Peugeot bedrijfswagen is bij ons bijzonder groot. Hierdoor kunt u uw bedrijfswagen, bestelauto of bus perfect afstemmen op uw wensen en gebruiksdoelen. De montage is in handen van ervaren monteurs, die zorgen voor een deskundige installatie van iedere accessoire.  

Werkplaatafspraak maken

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor uw Peugeot bedrijfswagen? Dan kan dat op een moment dat voor u het beste uitkomt. U kunt online 24/7 eenvoudig een afspraak plannen via onze Werkplaatsplanner. Ook telefonisch kunt u uiteraard een werkplaatsafspraak maken. Het telefoonnummer van uw Broekhuis Peugeot dealer vindt u op onze vestigingspagina.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1