Wat uw Volkswagen ook nodig heeft, de medewerkers van Broekhuis Volkswagen zullen het voor u regelen op een zo persoonlijk en efficiënt mogelijke manier. Of het nu gaat om het diefstal te voorkomen, het vervangen van een zoekgeraakte sleutel of een navigatie update; bij Broekhuis Volkswagen staat persoonlijke service voorop.

Diefstal preventie

Diefstal preventie

Uw Volkswagen is waardevol, daarom begrijpen wij als geen ander dat u deze extra wilt beveiligen tegen diefstal. Daarom bieden wij u diverse mogelijkheden om uw Volkswagen extra te beveiligen. Mogen wij uw auto uitrusten met het anti-diefstalpakket of het voertuigvolgsyteem Mi50? Ook kunt u via de Mijn Volkswagen App uw auto extra beveiligen.

Anti-diefstalpakket

Met dit pakket maakt u uw Volkswagen voor slechts € 59,- een stuk veiliger. In dit pakket zitten de volgende zaken: verlijmen of vast schroeven van de kentekenplaten, etsen kenteken in ruiten en instellen van de wegrijdvergrendeling van de centrale deurvergrendeling.

Mijn Volkswagen App

Met de Mijn Volkswagen App voor slechts € 249,- ontvangt u naast velen voordelen ook zaken die uw auto nog beveiligen. Zo kunt u met de app controleren of de deuren zijn vergrendeld en de locatie van uw auto checken.

Voertuigvolgsysteem Mi50

Met het voertuigvolgsysteem Mi50 is uw Volkswagen voor slechts € 865,- beveiligd door onder andere een SCM goedgekeurd voertuigvolgsysteem, bij diefstal wordt uw auto gevolgd door de meldkamer en ook heeft uw auto dan een startonderbreker en jammingdetectie.

We Connect
Sleutel

Sleutel kwijt

Bent u onverhoopt de sleutel van uw Volkswagen kwijtgeraakt? Dan kunnen wij een nieuwe sleutel voor u regelen. Het enige wat u hoeft te doen is een kopie van uw legitimatie en kentekenbewijs te overhandigen en de sleutelcode door te geven. Deze code vindt u op het zwarte label die u bij de sleutel heeft ontvangen. U ontvangt dan al binnen 48 uur een nieuwe sleutel.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1