Audi laten checken bij Broekhuis

Bij ons is uw Audi altijd in goede handen met diverse checks zorgen wij dat u met uw Audi zorgeloos en vellig de weg op kunt. Doordat uw Audi langere onderhoudsintervallen heeft is het natuurlijk wel noodzakelijk om tussentijds controles uit te voeren op vitale slijtagedelen. Met onze checks bent u altijd verzekerd dat uw Audi in topconditie is.

Audi aircocheck

Bijna alle auto’s beschikken tegenwoordig over een airco. Het is belangrijk om regelmatig uw airco te laten controleren om zo problemen te voorkomen. Voor slechts € 19,- voeren wij voor u de aircocheck uit.  Een monteur controleert aan de hand van een checklist het aircosysteem. Zijn er problemen? De monteur verhelpt ze als u de offerte heeft ingezien en goedgekeurd.

Audi airco check
Audi zomercheck

Audi zomercheck

Wanneer u in de zomer op vakantie gaat is het wel een veilig gevoel om te weten dat uw Audi helemaal in orde is. Met de Zomercheck van Broekhuis wordt uw auto op alle vitale punten gecontroleerd. Denkt u hier bijvoorbeeld aan remblokken, V-snaren, koelsysteem, accu, trekhaakaansluiting, bandenspanning, vloeistofniveau en oliepijl. Met deze zomercheck weet u zeker dat u veilig op vakantie kunt.

Audi wintercheck

Lekker op wintersport, u kunt bijna niet wachten. U heeft aan alles gedacht, maar heeft u ook gedacht aan uw Audi? Tijdens de reis naar uw wintersportbestemming krijgt uw auto veel te voorduren het is dus belangrijk om te weten of uw Audi in orde is. Met de Audi wintercheck controleren onze vakspecialisten uw Audi op alle vitale punten.

Audi wintercheck
Audi welkomstcheck

Audi welkomstcheck

Heeft u een Audi occasion gekocht, maar niet bij een officiële Audi-dealer? Kom dan langs bij Broekhuis voor de Audi Welkomstcheck. Voor maar €39,- controleren wij uw nieuwe aanwinst. Zo ontvangt u een compleet overzicht van de technische staat van uw Audi en krijgt u advies van onze technische experts over toekomstig onderhoud.

Een andere check aan uw Audi laten uitvoeren?

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1