Ontdek de Audi RS3 Sportback

Het interieur van de Audi RS 3 Sportback is indrukwekkend door het hoge afwerkingsniveau, fraaie materialen en de vele RS-kenmerken. De rijdynamiek van deze sportieve bolide komt tot uiting in het optionele ‘RS design package plus’  en de speciale ‘Audi virtual cockpit plus’. De nieuwe Audi RS 3 Sportback gaat in 3,8 seconden naar 100 km/h. En dat met een koppel van 500 Nm met 400 pk. De Audi RS 3 Sportback komt op alle vlakken ijzersterk voor de dag. Het krachtige ontwerp, uitmuntende rijdynamiek en fabuleuze 2.5 TFSI-motor van deze Audi zorgen elke dag voor een kick.

Zelfs een RS kan nog dynamischer. Met het ‘RS dynamic package plus’4, launch control en het RS-sportuitlaatsysteem wordt uw auto nog scherper. Als bonus zijn in Audi drive select extra RS-standen inbegrepen.

Het dynamische interieur

Het interieur van de Audi RS 3 Sportback is indrukwekkend door het hoge afwerkingsniveau, fraaie materialen en de vele RS-kenmerken. De rijdynamiek van deze sportieve bolide komt tot uiting in het optionele ‘RS design package plus’ en de speciale ‘Audi virtual cockpit plus’.

Lees meer over Broekhuis Audi Sport

De RS 3 Sportback

RS 3 Sportback

  • 19" lichtmetalen velgen
  • full LEDkoplampen & LED-achterlichten met dynamisch knipperlicht
  • MMI navigatie plus & Audi virtual cockpit plus
  • Cameragebaseerde verkeersbordherkenning
  • Stoelverwarming vóór
  • 3-zone comfortairconditioning
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1