Broekhuis Audi RS Dealer

Rijden in een sportauto is een droom die vrijwel elke liefhebber heeft. In onze fantasierijke kindertijd reden we allemaal in de meest markante auto’s die op de markt beschikbaar zijn. Voor passionele liefhebbers kan zo’n droom uitkomen tijdens een bezoek aan Broekhuis Audi Alkmaar. Als één van de weinige dealers in Nederland kunnen wij u alles vertellen over de sportmodellen van Audi (waaronder RS-modellen).
Broekhuis Audi ABT
Broekhuis Audi ABT

Ook wij zijn die kleine kinderen geweest, fantaserend over hoogwaardige en vooral sportieve auto’s. Waarschijnlijk zijn wij net zo verliefd op al onze snelle en premium Audi-modellen als u.
Daarom helpen wij iedereen graag, want praten over mooie auto’s is onze passie.

Rijdt u naar Alkmaar voor een bezoek? Tot dan!

Broekhuis Audi Sport

Als officiële ABT-dealer biedt Broekhuis een breed scala aan geavanceerde en op maat gemaakte upgrades voor diverse Audi-modellen. ABT Sportsline, wereldwijd erkend als een toonaangevende tuner en performance-specialist, staat bekend om het transformeren van al indrukwekkende Audi-voertuigen tot krachtige en opwindende machines.

Shant Agaid
Verkoop Audi Sport
Rolf de Wit
Aftersales aanspreekpunt
Bob Schuit 
Werkplaats aanspreekpunt

Heeft u een vraag of wilt u graag verder geholpen worden door 1 van onze Broekhuis Audi collega's?
Neem dan contact op!

Audi RS modellen

Audi RS3

Audi RS 3

Dynamisch, stoer en sportief. De Audi RS 3 is een schoolvoorbeeld van wat sportief en premium rijden inhoudt. Rijden in deze auto, zorgt voor een gezonde dagelijkse golf adrenaline. Voor de echte liefhebber is dit gevoel een “must” tijdens het autorijden. En hier is ook niet per se plankgas rijden voor nodig. De dynamiek van de auto voelt zo goed, dat zelfs bij lagere snelheden vele harten sneller zullen kloppen.

Specificaties:

 • Populaire en award-winnaar 2.5 TFSI-motor
 • 0-100 km/u vanaf 3,8 seconden
 • Topsnelheid tot 250 km/u met optie naar maximaal 290 km/u.

Audi RS 4

Het populaire van de Audi RS 4 is voornamelijk het koppelen van de kracht van een sportauto in combinatie met de gemakken van een praktische auto. Deze populariteit zorgt ervoor dat Audi meerdere generaties van de RS 4 al op de markt heeft gebracht.
De ruime RS 4 geeft tijdens het dagelijkse gebruik veel voordelen. Het hoge vermogen van de auto zorgt voor het enthousiasme wat sportautoliefhebbers willen voelen bij het autorijden.

Specificaties:

 • Topsnelheid 250 km/u optioneel naar maximaal 280 km/u
 • Twee grote ovalen uitlaatpijpen
 • 0-100 km/u in 4,1 seconden
Audi RS 4
Audi RS 5

Audi RS 5

Voor wie plezier wil hebben met autorijden en bij deze zin vooral denkt aan termen als ‘power, sportief maar ook praktisch’, is de Audi RS 5 een fabuleuze keus te noemen. Door geweldige prestaties te combineren met een premium design is dit het sportieve jongetje waar iedereen in de klas verliefd op is. Een topklasse afwerking, de beste materialen en een minimalistische uitstraling in een auto die zich op dynamische wijze op de verschillende wegen begeeft. Dat is er één voor op de bucketlist!

Specificaties:

 • 0-100 km/u in 3,9 seconden
 • Topsnelheid van 250 km/u, optioneel naar 280 km/u
 • V6-benzinemotor

Audi RS 6

De Audi RS 6 is limousinewaardig, maar dan met de kracht van een sportauto. Dit is een combinatie waar veel liefhebbers van mooie en snelle auto’s van dromen. De dynamiek en wegligging die zelfs voor de meeste sportieve rijders als meerwaarde wordt aangevoeld. Met daarnaast de luxe uitstraling, het materiaalgebruik en interieur wat bij de meest bekende zakelijke limousine-auto’s niet zou hebben misstaan. Wie op zoek is naar het beste van twee werelden, kan hierbij met gerust hart uitkomen op de Audi RS 6.

Specificaties:

 • 0-100 in 3,6 seconden
 • Topsnelheid tot een optionele 305 km/u
 • V8-biturbo TFSI-motor
Audi RS 6
Audi RS 7

Audi RS 7

Markant, zo kunnen we de Audi RS 7 wel noemen. Een Audi RS-model dat bij veel liefhebbers het hart sneller doet kloppen. Een acceleratie waar menigeen met open mond naar zit te kijken, zonder dat het design inboet aan praktische gemakken die bij premium auto’s horen. Met bijvoorbeeld zijn sportieve daklijn oogst de Audi RS 7 Sportback overal bewonderende blikken. Hollywoodwaardig premium-karakter, dat vindt u bij de Audi RS 7!

Specificaties:

 • 0-100 in 3,6 seconden
 • Topsnelheid tot een optionele 305 km/u
 • V8-biturbo motor

Audi TT RS

De Audi TT RS is een sportauto om door een ringetje te halen. Deze coupé oogt alsof hij zo vanaf het circuit komt rijden. Dit had zomaar gekund met de toegepaste krachtige V8-motor. Deze Audi TT RS is ongekend sterk, heeft een aansprekend design en biedt een weergaloze wegligging en rijdynamiek die bij een auto met deze uitstraling past. De Audi virtual cockpit laat u meegenieten van de ontstane G-krachten bij ferme bochten, rem- en acceleratiemomenten.

Specificaties:

 • Optioneel interieurkleuren naar wens aanpassen
 • 0-100 in 3,6 seconden
 • Topsnelheid van 250 km/u
Audi TT RS
Audi RS Q3

Audi RS Q3

De Audi RS Q3 is een perfecte auto voor wie sportprestaties graag combineert met praktische gebruiksgemakken. De populaire 2,5-liter vijfcilinder TFSI-motor en de quattro permanente vierwielaandrijving zorgen voor bij vrijwel iedereen voor veel rijgenot. De Audi RS Q3 is qua design vanaf de buitenkant goed te herkennen. De toegepaste daklijn zorgt voor een designcombinatie van een SUV en een Coupé. Hierdoor zet Audi net even dat belangrijke puntje op de i op de RS Q3.

Specificaties

 • 0-100 km/u in 4,5 seconden
 • Topsnelheid van 250 km/u, optioneel naar 280 km/u.
 • Awardwinner 2,5-liter vijfcilinder TFSI

Audi RS Q8

De ultieme krachtpatser Audi RS Q8 voelt al rijdend in alles als een Audi RS-model. In de praktijk kun je deze SUV-coupé gebruiken hoe je hem wilt. Deze Audi is meer dan volwaardige auto. De 4,0 liter V8-TSI motor is om door een ringetje te halen en dankzij de quattro permanente vierwielaandrijving flaneert de RS Q8 met u op ieder wegdek net zo makkelijk. Qua interieur straalt deze SUV-coupé in alles premium kwaliteit en sportiviteit uit. Het RS-designpakket dat optioneel toegevoegd kan worden, voegt opvallende rode accenten toe aan het interieur die het sportieve karakter van de auto helemaal afmaakt.

Specificaties

 • 0-100 km/u in 3,8 seconden
 • Topsnelheid van 250 km/u, optioneel te verhogen naar 280 of zelfs 305 km/u
 • Audi virtual cockpit (RS specifiek) voor doorgeven van het vermogen, accelaratiewaarden en G-krachten.
Audi RS Q8
Audi RS e-tron GT

Audi RS e-tron GT

Bij de Audi RS e-tron GT gaat snelheid en duurzaamheid heel goed samen. Dit geldt niet alleen voor de snelheid op de weg, maar ook het opladen van deze volledig elektrische Audi RS e-tron GT is vliegensvlug. In 22,5 minuut kunt u de accu opladen van 5 naar 80%. Verder is deze elektrische Audi een paradepaardje op het gebied van luxe. Qua interieur (met een mogelijkheid tot personaliseren) toont Audi wederom aan dat zij veel aandacht besteden aan de kwaliteit van de gebruikte materialen om het de berijders zo aangenaam mogelijk te maken. Met zijn elektrische quattro-vierwielaandrijving levert de Audi RS e-tron GT indrukwekkende prestaties. Er zijn twee motoren aanwezig, een op de voor- en een op de achteras, en die zijn samen goed voor maximaal 440 kW.
 
Specificaties

 • 0-100 km/u in 3,3 seconden
 • Topsnelheid van 250 km/u
 • WLTP-actieradius van 472 kilometer
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1