HYMER stond aan de wieg van het moderne kamperen zoals wij dat vandaag de dag kennen. Kiest u voor een HYMER camper, dan kiest u voor luxe, kwaliteit, comfort, veiligheid, een complete uitrusting en een camper die jarenlang meegaat. Kortom, een investering waar u nog lang van zult genieten.

HYMER campers staan sinds jaar en dag bekend als dé ideale reisgenoten, vanwege het ruime comfort en de nieuwste technische innovaties. Wij beschikken over een ruim aanbod van HYMER campermodellen in onze showroom. Van integraal campers tot half-integraal en van de allernieuwste modellen tot aan extra luxe of occasion campers. Bekijk, voel en ervaar zelf het vakmanschap van een HYMER camper en kom langs bij Broekhuis Campers in Barneveld.

Hymer camper

Modern kamperen

Als camperspecialist van het eerste uur stond HYMER aan de wieg van het moderne kamperen. Het begon met de ontwikkeling van de eerste HYMERMOBIL, nu produceert HYMER fantastische campers als de HYMER B, de Exsis-t of 30 Edition campers. 

Vanaf de allereerste met de hand gebouwde campers tot aan de hypermoderne integralen van nu. Elke nieuwe camper is een stap vooruit in comfortabel reizen en kamperen. In de jaren ’80 gaf HYMER al zes jaar garantie op de waterdichtheid van haar campers. Hier werd ook meteen de basis gelegd voor de huidige winterharde campers. Een recentere innovatie was de introductie van het dubbele bodemconcept waarmee veel waardevolle bergruimte is gewonnen.

Integraal campers

HYMER biedt een ruim aanbod van zeer compleet uitgeruste integraal campers. De ruim 7 meter lange HYMER MasterLine is één van de meest luxe modellen uit het aanbod van HYMER. Deze prachtige camper biedt u het beste van het beste op het gebied van rij- én kampeercomfort. De HYMER ModernComfort is eveneens een royale, ruime camper die van alle gemakken is voorzien. Deze camper is iets compacter in omvang maar doet qua luxe niet onder aan de MasterLine. Hiernaast biedt HYMER de wat sportievere Exsis aan als integraal camper. Dit model is voorzien van een bijzonder ruime garage, zodat u probleemloos uw fiets(en) meeneemt op reis.

Halfintegraal campers

De HYMER MasterLine, ModernComfort en Exsis zijn ook verkrijgbaar als half-integraal camper. Daarnaast vindt u in het assortiment van HYMER de ML-T, die ook verkrijgbaar is als cross-over variant. Deze fijne camper heeft een extra ruime zithoek en is voorzien van een omvangrijk veiligheidspakket. HYMER biedt hiernaast ook de wendbare Tramp S half-integraal camper aan. Dankzij de volledig vlakke vloer en de ruimtelijke indeling is dit een heerlijk comfortabele camper met voldoende beweegruimte.

Hymer camper
Hymer camper

Buscampers

Ook aan de avontuurlijke kampeerder is gedacht. Het merk biedt een drietal compacte buscampers aan.

  1. De eerste is de HYMER Free, die verkrijgbaar is in een Mercedes én Fiat-variant. Door het moderne, frisse interieur voelt deze compacte buscamper erg ruim aan.
  2. Een andere geliefde HYMER buscamper is de Grand Canyon. Vierwielaandrijving en een slaapdak zijn optioneel toe te voegen aan deze sportieve buscamper.
  3. Daarnaast is het assortiment in 2023 uitgebreid met de spectaculaire Venture S. De HYMER Venture S is gebouwd op een Mercedes Sprinter onderstel en voorzien van de nieuwste technische snufjes.

De eerste HYMER campers

Alfons Hymer startte in 1923 als wagen- en carrosseriebouwer. Zijn zoon Erwin nam het roer over en begon in 1956 aan een samenwerking met Erich Bachem. Samen zijn ze in 1957 caravans gaan bouwen. De Ur-Troll was de allereerste caravan die Hymer en Bachem presenteerden. De merknaam ERIBA verwijst duidelijk naar de rol van Erich Bachem binnen het bedrijf.

De roep om vrijheid en mobiliteit maakte ruimte voor een nieuwe vorm van caravaning. In 1972, bijna gelijk met de introductie van de populaire Volkswagen T2, introduceerden ze het merk HYMER campers. De vroegere caravan werd de basis voor de eerste HYMER camper, de HYMERMOBIL.

In het Erwin Hymer museum in Bad Waldsee kunt u de volledige historie bekijken.

Samen met HYMER de wereld stijlvol verkennen? Absoluut! Als uw ultieme metgezel staan HYMER campers klaar om onvergetelijke avonturen te beleven. Of u nu verlangt naar rustige ontsnappingen, het verkennen van unieke bestemmingen of het volgen van de open weg, HYMER biedt eindeloze mogelijkheden. Bekijk de acties. U volgende avontuur begint hier!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1