Onbezorgd en veilig rijplezier

Als officieel Land Rover-dealer biedt Broekhuis Land Rover u graag voordelige checks aan voor onbezorgd en veilig rijplezier met uw Land Rover. Tegen beperkte kosten controleren onze Land Rover-technici uw auto op een uitgebreid aantal punten. Zo bent u met onze checks in ieder seizoen verzekerd van de beste zorg voor uw auto.

Land Rover Sport SVR

Zomercheck

Gaat u met uw Land Rover op zomervakantie en maakt u veel kilometers? Maak dan gebruik van onze Zomer Check. Hierbij controleren wij uw Land Rover van top tot teen. Daarbij besteden we extra aandacht aan slijtagedelen en onderdelen die zwaar worden belast. Punten waar we specifiek naar kijken zijn bijvoorbeeld de accu, bandenspanning, koelsysteem, oliepeil, remblokken, trekhaakaansluiting, V-snaren en vloeistofniveau. Is er eventueel reparatie of vervanging van onderdelen nodig? Dan bespreken we dit eerst met u.  

Wintercheck

Een Land Rover is gebouwd om zowel op de weg als in het terrein topprestaties te leveren. Met de jaarlijkse Winter Check blijft uw auto ook in de winter in topconditie. Zo kunnen wij u maximale betrouwbaarheid en veiligheid garanderen. Tijdens de Winter Check controleren we uw auto op diverse wintergevoelige punten, zoals de accu, koelsysteem, radiateur, remblokken, ruitenwissers en verlichting. Zo verkleint u de kans op bijvoorbeeld startproblemen, vastgevroren onderdelen en gaat u veilig de weg op.

Airco Check

In de steeds warmere Nederlandse zomers, is een goed werkende airco in uw Land Rover belangrijker dan ooit. Met de Airco Check controleren we de werking en koeltemperatuur van uw airco zorgvuldig. Ook voeren we een visuele controle van de leidingen voor u uit. Zo weet u precies in welke conditie uw airco verkeert en houdt u zelfs in de heetste zomers het hoofd koel in uw auto.

Broekhuis Airco Service

Wilt u extra aandacht voor de airco van uw Land Rover? Kies dan voor de Broekhuis Airco Service. Tijdens deze service sluiten de technici het aircosysteem aan op speciale airco-apparatuur, waarmee het systeem leeggehaald wordt en daarna opnieuw gevuld wordt met de juiste hoeveelheid aircogas en smeermiddelen. Daarnaast voeren onze technici een effectieve geurbehandeling uit voor het ventilatiesysteem én het interieur van uw Land Rover.

Hoe kunnen wij u helpen met de airco van uw auto? Maak een afspraak bij ons in de werkplaats!

Land Rover airco

Meer informatie

Voor meer informatie over de Zomer Check en Winter Check voor uw Land Rover kunt u contact opnemen met uw Broekhuis Land Rover-dealer. We helpen u graag verder!
 

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor uw Land Rover? Dan kan dat op een moment dat voor u het beste uitkomt. U kunt online 24/7 eenvoudig een afspraak plannen via onze​​​​​​​ Werkplaatsafspraak. Ook telefonisch kunt u uiteraard een werkplaatsafspraak maken. Het telefoonnummer van uw Broekhuis Land Rover-dealer vindt u op onze vestigingspagina.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1