Laat uw Land Rover weer glimmen als nieuw

Land Rovers behoren met hun premium design en interieur tot de mooiste auto’s die vandaag de dag te koop zijn. Maar Land Rovers zijn ook auto’s die regelmatig op ruw of vuil terrein komen. Wilt u uw Land Rover weer als nieuw laten glimmen, zowel van binnen als buiten? Maak dan gebruik van onze professionele poetsservice.

Professionele poetsbeurt

Als u uw Land Rover door ons een poetsbeurt laat geven, dan reinigen we uw auto van binnen en van buiten van top tot teen. Dit doen we met de grootst mogelijke zorg. Vervolgens polijsten we de lak van uw Land Rover, waardoor eventuele krasjes verdwijnen. Daarna zetten wij uw auto in de wax en reinigen we de velgen van uw Land Rover. Tot slot reinigen we alle ramen en maken we die volledig vetvrij. Het resultaat: uw Land Rover schittert weer als nieuw!

Auto poetsen
Land Rover Evoque

Scherp tarief

Met onze poetsservice ziet uw Land Rover er tegen een scherp tarief weer uit alsof hij zo uit de showroom komt. De prijs voor een professionele Broekhuis-poetsbeurt voor uw Land Rover verschilt per model waarin u rijdt. Wilt u de exacte kosten voor uw model Land Rover weten, dan horen we dat graag. We geven u graag een vrijblijvende kostenopgaaf. 

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor uw Land Rover? Dan kan dat op een moment dat voor u het beste uitkomt. U kunt online 24/7 eenvoudig een afspraak plannen via onze Werkplaatsplanner. Ook telefonisch kunt u uiteraard een werkplaatsafspraak maken. Het telefoonnummer van uw Broekhuis Land Rover-dealer vindt u op onze vestigingspagina.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1