Toonaangevende premium kwaliteit

Land Rover staat als merk voor toonaangevende premium kwaliteit. Dat geldt ook als het gaat om software en infotainment. De mogelijkheden zijn ongekend. Van state-of-the-art navigatie en multimediasystemen, tot head-up displays, dual touchscreen-technologie, digitale televisie en meer. Vragen over de mogelijkheden? Uw Broekhuis Land Rover-dealer helpt u graag op weg.

Infotainmentsystemen

De infotainmentsystemen van Land Rover kenmerken zich door hun veelgeprezen intuĆÆtieve karakter en bijna eindeloze functionaliteit. Geavanceerde technologie verbindt u, uw auto en de buitenwereld met elkaar en bieden u ongeĆ«venaarde connectiviteit. Onbeperkte muziekstreaming en live-apps via een 4G-verbinding in uw auto? Land Rover maakt het mogelijk. Overal ter wereld uw auto controleren via uw smartphone, een navigatiesysteem met gesproken aanwijzingen, Junction View en 3D-kaarten? Het is maar een kleine greep uit de mogelijkheden. De audiosystemen van Land Rover laten u muziek beleven alsof u in een concertzaal zit. En zo is er nog veel meer aan infotainment dat rijden in een Land Rover tot een unieke ervaring maakt.

Land Rover navigatie
Land Rover software

Software en updates

U kunt de software van uw Land Rover updaten via het infotainmentsysteem in uw auto. Door de software te updaten beschikt u over de nieuwste functies en is uw Land Rover voorzien van de beste systeemstabiliteit. Draadloos updaten is mogelijk voor de nieuwste Land Rovers. Een heldere uitleg over het installeren en activeren van updates, vindt u op de speciale webpagina hierover van Land Rover. 

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de software en infotainmentsystemen in uw Land Rover? Neemt u dan contact op met uw Broekhuis Land Rover-dealer. Of u nu rijdt in een Defender, Discovery of Range Rover: we helpen u graag op weg. Veel informatie is ook te vinden op de website van Land Rover.

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor uw Land Rover? Dan kan dat op een moment dat voor u het beste uitkomt. U kunt online 24/7 eenvoudig een afspraak plannen via onze Werkplaatsafspraak. Ook telefonisch kunt u uiteraard een werkplaatsafspraak maken. Het telefoonnummer van uw Broekhuis Land Rover-dealer vindt u op onze vestigingspagina.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1