Al onze shortleaseauto’s onderhouden we zorgvuldig. Zo zorgen we er voor dat iedere auto op tijd zijn reguliere onderhoudsbeurt krijgt. Hierdoor blijven onze auto’s veilig en verkeren ze altijd in optimale staat. Heeft uw shortleaseauto onderhoud nodig? Maak dan tijdig een onderhoudsafspraak bij uw Broekhuis-vestiging, op een moment dat voor u het beste uitkomt.

Onderhoudsafspraak-shortlease

Wanneer maakt u een onderhoudsafspraak?

Als uw shortleaseauto onderhoud nodig heeft, dan geeft deze dat zelf aan. Bijvoorbeeld door het sleutelsymbool dat in de kilometerteller verschijnt, of doordat de boardcomputer de melding ‘service now’ laat zien. Zodra uw auto aangeeft dat er onderhoud nodig is, kunt u hieronder online een onderhoudsafspraak plannen. Wilt u telefonisch een afspraak maken, belt u dan gerust een Broekhuis vestiging bij u in de buurt. Het is belangrijk dat wij het onderhoud binnen 14 dagen na de melding uitvoeren. Tot die tijd kunt u uw shortleaseauto gewoon blijven gebruiken.

Waar kunt u terecht voor onderhoud?

Voor onderhoud, reparaties en het vervangen van banden kunt u bij iedere Broekhuis-merkdealer terecht. Door onze regionale spreiding en vele vestigingen is er altijd wel een Broekhuis-merkdealer bij u in de buurt. De contactgegevens van onze vestigingen staan op onze website en in het berijdersboekje dat in uw auto ligt. Is er geen Broekhuis-merkdealer bij u in de buurt? Dan horen we dat graag van u en zorgen we voor een passende oplossing.

Shortlease-onderhoud
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1