Wat te doen bij pech onderweg?

Pech of schade is altijd vervelend, daarom staat het team van Broekhuis Shortlease voor u klaar. Allereerst gaat uw gezondheid uiteraard voor. Zodra we zeker weten dat u zelf in orde bent, kunnen we samen bekijken hoe we de pech of schade het beste kunnen herstellen.

24/7 Mobiliteitsservice

Om u altijd op weg te kunnen helpen, staat er een team specialisten voor u klaar. Wanneer u niet meer kunt rijden met de shortlease auto, dan belt u altijd het hulpservicenummer dat u kunt vinden op de groene kaart. Dit nummer kunt u overdag en 's nachts bellen, ook vanuit het buitenland. Via dit nummer kunt u de schade melden waarna u direct geholpen wordt. De groene kaart vindt u in het mapje met autogegevens in het dashboardkastje.

Kan de auto nog wel veilig rijden, maar ziet deze er niet meer netjes uit? Neemt u dan contact met uw Broekhuis vestiging op. Samen zoeken we dan naar de juiste oplossin

Bereikbaarheid tijdens kantooruren

Op werkdagen kunt u ons bereiken van 07:30 tot 18:00 uur. Samen stemmen we met u af wat de beste vervolgstappen zijn om u snel en veilig te helpen.

pechhulp verhuur Broekhuis
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1