Schade aan uw shortleaseauto is altijd vervelend, daarom staat het team van Broekhuis Autoverhuur voor u klaar. Allereerst gaat uw gezondheid uiteraard voor. Zodra we zeker weten dat u zelf in orde bent, kunnen we samen bekijken hoe we de schade het beste kunnen herstellen.

Wat als u schade heeft, maar de auto nog wel te gebruiken is?

Als u schade heeft maar nog wel veilig kunt rijden met de auto, neemt u dan op werkdagen contact met ons op. Samen kijken we dan naar de beste en snelste oplossing. 

Wat als u schade heeft, en de auto niet meer te gebruiken is?

Kunt u niet meer verder rijden met de auto? Bel dan het hulpservicenummer dat op de groene kaart staat. De groene kaart vindt u in het mapje met de autogegevens. Het hulpservicenummer is dag en nacht bereikbaar. Zodra u de schade heeft gemeld wordt u direct geholpen. Er komt dan zo snel mogelijk iemand van de 24/7 Mobiliteitsservice naar u toe.

Schade-melden

Schade met tegenpartij

Wanneer u schade heeft aan uw shortleaseauto waarbij ook een ander voertuig betrokken is, dan moet u een schadeformulier invullen en het direct bij Broekhuis Autoverhuur melden; dit kan via onderstaande button. Het schadeformulier vindt u in het dasboardkastje van uw auto.

Schade zonder tegenpartij

Wanneer u schade aan uw shortleaseauto heeft waarbij geen ander voertuig betrokken is, dan moet u het direct bij Broekhuis Autoverhuur melden; dit kan via onderstaande button.

 

Shortlease

Wat wordt onder schade verstaan?

Daaronder vallen alle soorten schades. Ook kleine krasjes, pitjes en raamreparaties worden beschouwd als schade. Bij aanvang van de shortleaseperiode controleren we de auto in uw bijzijn op aanwezige schades. Bij het inleveren van de auto voeren wij na reiniging van de auto een definitieve schouw uit. Wij controleren de ingeleverde auto binnen 24 uur na aflevering op schades en hebben het recht om deze door te belasten aan de klant.

Wanneer wordt er een eigen risico doorbelast?

In geval van niet-verhaalbare schade (dus schade waarbij geen tegenpartij bekend en/of verantwoordelijk is), wordt per schadegeval een eigen risico doorbelast. Ook krassen, pitjes en raamreparaties vallen onder schade waarvoor een eigen risico geldt. Zijn de schadekosten lager dan het bedrag van het eigen risico? Dan wordt niet het volledige eigen risico doorbelast, maar slechts de daadwerkelijke kosten.

In uw shortlease-overeenkomst vindt u de hoogte van het eigen risico.

Schade-Broekhuis

Heeft u specifieke vragen of behoefte aan aanvullende informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1