• Koopprijs vanaf € 58.600

Volkswagen e-Crafter: toegankelijk, duurzaam en ruim

 • VW e-Crafter: 100% elektrisch, 100% praktisch
 • Elektrisch rijden tot 115 km (WLTP) op één accu
 • Indrukwekkend laadvolume, krachtig laadvermogen
 • Ook leverbaar als Pick-up, Kipper, Koelwagen en meer
 • Inclusief 8 jaar garantie en 8 jaar gratis onderhoud + APK

Met de nieuwe Crafter heeft Volkswagen een uitermate krachtig aanbod in het segment van de bedrijfswagens. Om haar sterke positie verder te verstevigen, ontwikkelde VW de e-Crafter: een volledig elektrisch aangedreven bestelauto met heel veel voordelen.

De Volkswagen e-Crafter komt 115 km ver volgens de actuele WLTP-testcyclus zonder één gram CO2-uitstoot. Ook het brandstofverbruik is uiteraard 0,0. Daartegenover staat veel comfort en laadruimte. Bovendien heeft u met de elektrische Crafter toegang tot plekken waar andere bedrijfswagens niet mogen komen. En wie duurzaam rijdt, zal op positieve wijze opvallen bij zijn of haar klanten. De VW e-Crafter is nu te bestellen bij Broekhuis vanaf € 56.700,-. Inclusief rijtraining én 8 jaar lang gratis onderhoud + APK tot 240.000 km!

Ruimtebesparende constructie

Meegaan met de tijd is wat ondernemers drijft. De Volkswagen e-Crafter betreft één van de instrumenten om het verschil te maken. Milieuzones en binnensteden zijn deze elektrische bedrijfsauto’s beste vriend. Tegelijkertijd bouwt u aan uw groene imago door emissieloos voor te komen rijden. Het afgeven van een duurzaam signaal werkt extra versterkend wanneer wordt aangetoond dat dit op slimme wijze kan. Dankzij de compacte bouw van de elektromotor en doordachte positionering van de lithium-ion hoogvoltaccu, wordt de laadruimte maximaal benut. Immers, in de praktijk telt vaak elke centimeter. De ruimtebesparende constructie levert een gebruikelijk laadvolume van 10,7 m3 op in combinatie met een laadhoogte van 1.861 mm.

Laadvermogen tot 959 kg

Koeriers-, expres- en pakketdiensten kunnen uitstekend uit de voeten met de VW e-Crafter. En niet alleen vanwege de slimme indeling en maximale ruimte. Want met een laadvermogen van 959 kg kan deze krachtpatser vrijwel elke klus aan. Behalve als gesloten bestelauto, is de Volkswagen e-Crafter ook te bestellen als Pick-up met open laadbak inclusief laadvermogen tot 820 kg (o.b.v. rijbewijs B), Rolstoelbus, Solar Koelwagen én als Kipper. Laatstgenoemde elektrische Crafter is met zijn 740 kg laadvermogen (of 1.000 kg o.b.v. rijbewijs B) en neerklapbare aluminium zijborden van 300 mm in het bijzonder geschikt voor hoveniers en plantsoendiensten. Hoe groen wilt u het hebben?

Opladen binnen één lunchpauze

Stilte alstublieft. De nieuwe Volkswagen e-Crafter blinkt uit in comfort: de 100% elektrische aandrijflijn in combinatie met een automatische transmissie is fluisterstil en de vermogensopbouw net zo soepel als krachtig. Het accupakket levert een totaal systeemvermogen van 100 kW, wat neerkomt op 136 pk en 290 Nm koppel. Op één volle accu komt u 115 km ver, gemeten op basis van de nieuwe en strengere WLTP-testcyclus. Opladen duurt zo kort als een lunchpauze: in slechts 45 minuten is de batterij al voor 80% vol. Een speciale rijtraining en advies van experts moeten helpen de actieradius keer op keer te maximaliseren. Wie 230 km per dag rijdt en de lunchpauze halverwege weet te plannen op een laadlocatie, doet met de VW e-Crafter een slimme en duurzame investering.

Profiteren van subsidies + investeringsaftrek

Over slim en duurzaam investeren gesproken: ondernemers kunnen flink profiteren van overheidssubsidies en investeringsaftrek bij de aanschaf van elektrische voertuigen en het gebruik van laadpunten. Vraag Broekhuis naar de vele voordelen van het kopen of leasen van de elektrisch aangedreven Volkswagen e-Crafter. Dit doen wij u alvast cadeau: een rijtraining, 8 jaar lang gratis onderhoud + APK (tot 240.000 km) en standaard 8 jaar garantie op de hoogvoltage accu (tot 160.000 km) zijn inbegrepen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met een medewerker van Broekhuis Volkswagen Bedrijfswagens en boek een proefrit!

De e-Crafter

 • Koopprijs vanaf € 58.600

Kenmerken op de e-Crafter

 • Laadvermogen tot 820 kg⁠2
 • Leverbaar als enkele cabine
 • Open laadbak met aluminium zelfdragende vloerprofielen
 • Diverse opties leverbaar zoals touwhaken, afneembare opzetborden, opstaptrede en vloerlade onder laadbakframe.
 • Inwendige afmetingen: 3.255 mm lang x 2.040 mm breed
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1