• Koopprijs vanaf € 56.700

De Volkswagen e-Crafter rijden?

De nieuwe Volkswagen Crafter is geheel nieuw ontwikkeld met en voor échte vakmannen. Wat bleek, er is ook behoefte aan een volledig elektrische uitvoering. Daarom heeft Volkswagen Bedrijfswagens de Volkswagen e-Crafter op de markt gebracht.

Wilt u duurzaam ondernemen en zo het verschil maken? Kies dan voor de volledig elektrische Volkswagen e-Crafter. Deze bedrijfswagen heeft een eigen design met onder meer een blauwe lijn in de grille en c-vorm uitgevoerde LED-dagrijverlichting in een typisch kenmerk van de elektrische Volkswagen-modellen.

Volkswagen e-Crafter: Pick-up en Kipper

Ideaal voor gemeentediensten, hoveniers en andere aanpakkers: de e-Crafter Pick-up en e-Crafter Kipper. Beide zijn gebaseerd op dezelfde elektrische aandrijflijn als de VW e-Crafter.
Met een laadvermogen tot 820 kg (rijbewijs B ) en de toegankelijke open laadbak met aluminium zelfdragende vloerprofielen is de Pick-up ideaal voor alle groenvoorzieners en afvalverwerkers. En binnen 45 minuten is de accu tot maar liefst 80% opgeladen.

De Kipper is de robuuste kiepwagen variant; uiterst geschikt voor bijvoorbeeld hoveniers en plantsoendiensten. Met een laadvermogen tot 740 kg (rijbewijs B ), neerklapbare aluminium zijborden van 300 mm en daardoor extra toegankelijke open laadbak is de e-Crafter Kipper geschikt voor elke klus.

De Volkswagen e-Crafter service en garantie

Wanneer u kiest voor de e-Crafter helpen wij u en uw medewerkers op weg met elektrisch rijden, daarom ontvangt u een aantal services. Zo ontvangt u bij de e-Crafter advies van experts over opladen, is er een rijtraining voor een maximale actieradius en houdt u grip op uw kosten met het inbegrepen onderhoud en extra garantie.
De eerste 8 jaar of de eerste 240.000 kilometer is het voorgeschreven onderhoud inbegrepen bij de prijs. Daarnaast heeft u de eerste 8 jaar garantie op de hoogvoltaccu. Uiteraard beschikt de Volkswagen e-Crafter over verschillende innovatieve assistentie- en veiligheidssystemen waarmee u veiligheid gewaarborgd wordt en u onbezorgd op weg kunt.

Opladen van A-Z

De Volkswagen e-Crafter biedt ongekend veel rijcomfort en beschikt hij over een sterke 100kW elektromotor waardoor hij perfect is voor de gemiddelde werkdag. De actieradius van deze elektrische bedrijfswagen is 173 km en is met snelladen in 45 minuten voor 80% geladen. Daarnaast is hij buitengewoon ruim zodat u iedere klus kunt klaren. Het laadvolume van de e-Crafter is 11,3 m3.

Opladen; hoeveel laadpunten moet u installeren, hoe past het opladen van een elektrische bedrijfswagen in uw dagelijkse werkzaamheden, waar kunt u uw bedrijfswagens opladen en welke laadpas heeft u nodig. Het zijn allemaal vragen die kunnen ontstaan bij het kopen of leasen van een elektrische bedrijfswagen. Bij de Volkswagen e-Crafter bieden wij daarom advies van experts met betrekking tot het opladen.

Benieuwd naar de Volkswagen e-Crafter? Kom langs bij één van onze showrooms en ervaar deze volledig elektrische bedrijfswagen!

De e-Crafter

  • Koopprijs vanaf € 56.700

Kenmerken op de e-Crafter

  • Laadvermogen tot 820 kg⁠2
  • Leverbaar als enkele cabine
  • Open laadbak met aluminium zelfdragende vloerprofielen
  • Diverse opties leverbaar zoals touwhaken, afneembare opzetborden, opstaptrede en vloerlade onder laadbakframe.
  • Inwendige afmetingen: 3.255 mm lang x 2.040 mm breed
1