Onderhoud

Als officiële Volkswagen dealer is Broekhuis dé specialist op het gebied van onderhoud en reparatie. U kunt bij ons terecht voor elk type onderhoud en reparatie van uw Volkswagen. Dagelijks werken wij hard aan ons motto ‘alles voor een enthousiaste klant’ door te investeren in de toekomst. Zo kunnen wij niet alleen vandaag maar ook morgen onbezorgde mobiliteit bieden.

Oftewel, uw Volkswagen is bij ons in goede handen. Met degelijk onderhoud, checks, reparatie en APK houden wij uw Volkswagen in topconditie. Benieuwd naar onze onderhoudsmogelijkheden voor uw Volkswagen?

APK

Om uw verkeersveiligheid te bevorderen bent u verplicht uw auto jaarlijks te laten keuren tijdens de verplichte Algemene Periodieke Keuring (APK). Deze keuring is voor auto’s vanaf vier jaar oud (diesel/gas modellen vanaf drie jaar oud) en kost bij Broekhuis € 30,-. Wij controleren uw Volkswagen dan op de minimale veiligheids- en milieueisen, zoals verlichting, remmen en banden. Combineert u uw APK met onderhoud? Dan voeren wij de APK gratis voor u uit!

Volkswagen checks

Onbezorgd rijden begint bij de conditie van uw Volkswagen. Is deze klaar voor het aankomende seizoen? Winterse omstandigheden vragen hele andere vaardigheden van uw auto dan wanneer het hoog zomer is. Tijdens de Zomer- of Wintercheck controleren wij uw Volkswagen op de meest essentiële punten. Voor slechts € 19,95 weet u zeker of uw Volkswagen klaar is voor het aankomende seizoen!

Volkswagen motor

Service

Rijden in uw Volkswagen moet zo plezierig en onbezorgd mogelijk zijn. Met de services van Broekhuis Volkswagen doen wij er alles aan om u optimale mobiliteit zonder zorgen te bieden. Dit doen wij door vakkundig onderhoud & reparatie te bieden, maar ook door diverse services te bieden.

APK

Volkswagen garanties

Met de aankoop van een nieuwe Volkswagen heeft u standaard 4 jaar garantie (elektrische modellen 2 jaar garantie), 3 jaar lakgarantie, 8 jaar hoogvoltaccu-garantie en 12 jaar carrosseriegarantie. Belangrijk hierbij is wel dat u uw Volkswagen volgens fabrieksvoorschrift laat onderhouden, daarbij ontvangt u dan ook gratis pechhulp in Nederland en heel Europa. Bent u voor onderhoud of reparatie bij ons in de werkplaats geweest? Dan ontvangt u 2 jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden en de vervangen onderdelen.

Pechhulp

Mobiliteitsservice

Gaat er een rood waarschuwingslampje branden op uw dashboard of kunt u met uw Volkswagen niet meer naar de dichtstbijzijnde VW-dealer rijden als gevolg van een defect? De Volkswagen Mobiliteitsservice staat in heel Nederland en Europa voor u klaar. Bel bij pech in Nederland naar 0800 – 555 70 00 en bij pech in het buitenland naar +31 800 555 70 00.

Volkswagen navigatie

Volkswagen Software & Infotainment

Het wegennet wordt continu aangepast, waardoor het kan gebeuren dat uw Volkswagen navigatie sommige nieuwe wegen nog niet kent met ongewenst oponthoud als resultaat. Met een navigatie-update bent u verzekerd van de meest actuele kaarten. Broekhuis Volkswagen biedt updates voor deze navigatiesystemen: Discover, RNS/MFD en Maps+More.

Volkswagen dakkoffer

Volkswagen accessoires

Voor het aanschaffen van onderdelen zoals banden, accu’s en trekhaken kunt u bij ons terecht. Door onze schaalgrootte hebben we altijd en ruime voorraad aan onderdelen en accessoires.

Extra services

Extra services

Bij Broekhuis Volkswagen bent u verzekerd van nog veel meer services. Zo kunnen wij uw nieuwe aanwinst controleren tijdens de Occasioncheck, kunnen wij ondersteunen bij diefstel preventie, staan we klaar als u uw sleutel kwijt bent en introduceren wij We Connect. Daarnaast kunt u de Mijn Volkswagen App downloaden waarmee u nog meer uit uw Volkswagen kunt halen.

Werkplaatsafspraak

Is uw Volkswagen toe aan onderhoud of reparatie? Via onze online werkplaatsplanner kunt u eenvoudig en snel een werkplaatsafspraak maken. Selecteer de werkzaamheden die wij voor u mogen uitvoeren, kies een dag en tijdstip, vul uw gegevens in en klik op verzenden. U ontvangt direct een bevestiging via de e-mail. We zien u graag in één van onze Broekhuis Volkswagen vestigingen!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1