De scherpste camperacties bij Broekhuis Campers

 

Bij Broekhuis Campers bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar aantrekkelijke aanbiedingen voor de nieuwste campers. Wij bieden voortdurend acties op diverse campermodellen, waaronder bekende merken zoals Bürstner, Carado en HYMER. Op die manier kunt u erop vertrouwen dat u bij Broekhuis altijd een camper vindt die aan uw wensen voldoet en binnen uw gewenste budget past.

Bürstner acties

Momenteel zijn er helaas geen acties.

Carado acties

MULTIMEDIA-PAKKET PRIJS TOT €1.800 *

  • DAB+ Twin Tuner
  • Bluetooth 4.2 module met handsfree functie 
  • Aansluiting van 2 camera's mogelijk 
  • 2 x USB 2.0 poorten 
  • Apple Car Play 

(Beschikbaar voor alle campers op Fiat, Citroën of Ford chassis, en buscampers op Fiat en Citroën chassis)

€1.000 VAKANTIEGELD*

Bij de aanschaf van een nieuwe Ford buscamper CV590 4x4 van Carado, ontvangt u een vakantiebonus van €1.000 bruto. Profiteer direct van dit prijsvoordeel en maak uw eerste reis met de CV590 4x4 onvergetelijk.

*Voorwaarden:

De actieperiode loopt van 01.08.2023 tot 15.10.2023. De actie is alleen geldig voor de aankoop van nieuwe voertuigen van het modeljaar 2024 en voor de Buscamper CV590 4x4 van het modeljaar 2023. De prijs voor het multimediapakket varieert afhankelijk van de modelserie en is inclusief btw en installatie door de dealer. De actie is alleen geldig op vertoon van een geldig koopcontract dat binnen de actieperiode is afgesloten en het kentekenbewijs.

Als onderdeel van de promotieweken bieden we de mogelijkheid om producten met bepaalde voordelen aan te schaffen tijdens de aangegeven aankoopcontractperiode. De actieweken gelden uitsluitend voor de periode van 01.08.2023 tot 15.10.2023. Carado GmbH behoudt zich het recht voor om deze actievoorwaarden te allen tijde te wijzigen of de actie voortijdig te beëindigen. Koopcontracten die tot deze einddatum zijn afgesloten, zijn uitgesloten van herroeping.

 

HYMER acties

Momenteel zijn er helaas geen acties.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1