Geniet tijdens uw welverdiende vakantie van de vrijheid en de ongekende luxe die een Bürstner camper u te bieden heeft. Kiest u voor Bürstner, dan kiest u voor optimaal rijcomfort en een perfecte wegligging. Zelfs in de wintermaanden kunt u de mooiste reizen maken met uw Bürstner camper!

Campers van Bürstner staan voor grenzeloos genieten op uw kampeer- of trekvakantie. Broekhuis biedt een ruim assortiment aan Bürstners, zowel nieuw als gebruikt. Bezoek daarom eens onze showroom in het midden van Nederland en ervaar zelf het hoogwaardige comfort van een Bürstner. Wij hebben bijna alle modellen Bürstner campers op voorraad. Zo kunt u direct zien of de camper aansluit bij uw wensen en behoeften. Ook wanneer u op zoek bent naar een extra luxe camper bent u bij ons aan het juiste adres.

Ongekende luxe

Geniet tijdens uw welverdiende vakantie van de vrijheid en de ongekende luxe die een Bürstner camper u te bieden heeft. Ongemerkt glijden de kilometers weg onder u door, dankzij het grote comfort en het rijgemak van de camper. Er is alle gelegenheid om tijdens het rijden te genieten van het uitzicht of als bijrijder even weg te dromen in de comfortabele stoelen. Veel van onze klanten gingen u al voor.

Ongekende mogelijkheden met een Bürstner camper

Bürstner heeft ook gedacht aan een efficiënte indeling van het interieur, door extra bergruimte te creëren onder de bedden en in de vorm van een dubbele bodem. Door ingebouwde sfeerlichten en een uitgebreid soundsystem, geniet u op vakantie van de gezelligheid en geborgenheid van thuis. Kortom, de opties én voordelen van een Bürstner camper zijn ongekend.

Integraal campers van Bürstner

Met de Bürstner Lyseo geniet u van een uniek gevoel van ruimte en een luxe uitrusting. De Lyseo is verkrijgbaar in 4 verschillende indelingen voor maximaal 5 personen. Dit is een ideale camper voor wie van luxe houdt. Het interieur van de camper is slim ingedeeld, zodat u zich comfortabel door de camper kunt bewegen. De camper is voorzien van diverse opbergvakken en een ruime garage voor uw tuistoelen of mountainbike. Bovendien is het interieur van de Lyseo prachtig afgewerkt met hoogwaardige materialen.

Halfintegraal campers van Bürstner

De Bürstner Lyseo is verkrijgbaar in diverse halfintegraal varianten. Sinds kort is hier een speciale editie aan toegevoegd: de Lyseo Gallery TD. Dit innovatieve model is voorzien van een geïsoleerd pop-up slaapdak, waarmee u een extra verdieping toevoegt aan uw camper! Hiernaast beschikt de Lyseo Gallery TD over een ruime keuken en volop opbergruimte. Een andere halfintegraal camper van Bürstner is de Limited T. Dit is niet voor niets een geliefd model; ook deze camper is van alle gemakken voorzien. De Limited T is standaard voorzien van een grote koelkast en sfeervolle indirecte verlichting. Hiernaast biedt Bürstner een tweetal compacte, sportieve halfintegralen aan: de Nexxo Van en Lineo. Deze modellen zijn bij uitstek geschikt voor beginnende kampeerders. De Lineo is ook verkrijgbaar als buscamper.

Buscampers van Bürstner

Bürstner biedt een ruim assortiment van sportieve buscampers aan. Een populair model is de Campeo, die verkrijgbaar is als ‘gewone’ en 4x4 variant. Deze buscamper is voorzien van slimme opslagmogelijkheden, waardoor u moeiteloos uw fiets(en) en andere bagage kunt meenemen. Iedere centimeter is slim benut, waardoor u alle voorzieningen bij de hand heeft. Dit geldt ook voor de Bürstner Eliseo. Deze buscamper is optioneel te voorzien van dakramen of een pop-up dak. Hiernaast biedt Bürstner sinds 2023 de stijlvolle Delfin buscamper aan. Dit model is gebaseerd op de Renault Master en voorzien van een volwaardige keuken, badkamer en grote bergruimtes. In het assortiment van Bürstner vindt u ook een stadscamper: de Copa. Dankzij een modulair railsysteem kunt u het interieur van de camper gemakkelijk aan uw wensen aanpassen. Dé camper voor echte avonturiers!

Ontdek de wereld met comfort en stijl met Bürstner campers - uw ultieme reisgenoot voor avonturen zonder grenzen. Of u nu een rustige ontsnapping naar de natuur zoekt, de charme van pittoreske dorpjes wilt verkennen, of gewoon de open weg wilt volgen, Bürstner biedt een scala aan mogelijkheden om uw reis onvergetelijk te maken. Bekijk nu de acties en plan uw avontuurlijke reis.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1