Dé ideale camper voor uw volgende avontuur

Wij houden zelf zoveel van reizen, dat we er ons vak van hebben gemaakt. Wilt u met uw camper van Leaf Campervans avontuurlijk op pad gaan, dan snappen we wat hiervoor nodig is. Samen met u zoeken we naar de camper die perfect bij u past. Zoekt u onder andere een robuuste en duurzame camper? Ook dan bent u bij Leaf Campervans aan het juiste adres.

Wij willen het reizen met een camper zo natuurvriendelijk mogelijk maken. Daarom werken we met duurzame materialen zoals 100 procent C02-neutraal marmoleum en duurzaam bamboe. We leveren bijvoorbeeld onze camper Leaf 2 met zonnepanelen, zodat u stroom kunt opwekken. Elke dag zijn we op zoek naar betere materialen, mogelijkheden en werkwijzen.

Welk model kiest u?

We hebben mooie en duurzame campers klaarstaan speciaal voor de natuurliefhebber en avontuurlijke kampeerder. U heeft de keuze uit de Leaf 2 en Leaf 4. Bij Leaf Campervans kunt u terecht voor de start van uw ultieme gevoel van vrijheid!

Leaf 2

Leaf 2

Zoals de naam al doet vermoeden, is de Leaf 2 een 2-persoons camperbus op basis van de Ford Transit. Ideaal voor de camperaar die wel wat verwacht van een camper. Door de Transit als basis te gebruiken, is het zelfs gemakkelijk om rechtop te staan in deze camper (205 cm).

In de Leaf 2 vindt u:

+ Uitschuifbaar 170×200 cm lengtebed
+ WC en douche
+ Uitgebreide zit
+ Truma gas/elektra boiler
+ Webasto diesel verwarming
+ Zonnepanelen

Leaf 4

Leaf 4

De 4-persoons Leaf 4 heeft bergen ruimte. Overdag kunt u gebruikmaken van de vele kasten die u in de camper vindt, 's avonds schuift u het bed over de kasten uit, zodat een 160x200 cm bed ontstaat. Nog een bed nodig? Als uitbreiding is een slaaphefdak te bestellen met ruimte voor nog een bed. De Leaf 4 wordt geleverd op basis van de Mercedes-Benz Sprinter of Volkswagen Crafter.

In de Leaf 4 vindt u:

+ Lange keuken met veel ruimte
+ 80 liter koelkast
+ 4 zitplaatsen aan tafel
+ Veel kastruimte
+ Uitbreiding met 120x200 bed mogelijk

Wilt u meer weten over de modellen van Leaf?

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1