Uw ideale duurzame camper voor een perfecte reis

Wij zijn vakmensen en we houden ook van reizen. Daarom snappen we heel goed wat er nodig is om prettig met uw camper op vakantie te gaan. Zeker als de camper helemaal bij uw manier van reizen past. Wij willen het reizen met een camper ook een natuurvriendelijke manier van reizen maken. Daarom werken we met duurzame materialen zoals 100 procent C02-neutraal marmoleum en duurzaam bamboe voor onze campers. Onze camper Leaf Hybrid leveren we met zonnepanelen, zodat u tijdens uw vakantie stroom kunt opslaan. Elke dag zijn we op zoek naar betere materialen, mogelijkheden en werkwijzen.

Welk model kiest u?

We hebben mooie en duurzame campers klaarstaan speciaal voor de natuurliefhebber en avontuurlijke kampeerder. U heeft de keuze uit de Leaf Hybrid, de Leaf 2 en Leaf 4. Bij Broekhuis bent u aan het juiste adres voor een onbezorgde vakantie!

Leaf 2

Leaf 2

Zoals de naam al doet vermoeden, is de Leaf 2 een 2-persoons camperbus op basis van de Ford Transit. Ideaal voor de camperaar die wel wat verwacht van een camper. Door de Transit als basis te gebruiken, is het zelfs gemakkelijk om rechtop te staan in deze camper (205 cm).

In de Leaf 2 vindt u:

+ Uitschuifbaar 170×200 cm lengtebed
+ WC en douche
+ Uitgebreide zit
+ Truma gas/elektra boiler
+ Webasto diesel verwarming
+ Zonnepanelen

Leaf 4

Leaf 4

De 4-persoons Leaf 4 heeft bergen ruimte. Overdag kunt u gebruikmaken van de vele kasten die u in de camper vindt, 's avonds schuift u het bed over de kasten uit, zodat een 160x200 cm bed ontstaat. Nog een bed nodig? Als uitbreiding is een slaaphefdak te bestellen met ruimte voor nog een bed. De Leaf 4 wordt geleverd op basis van de Mercedes-Benz Sprinter of Volkswagen Crafter.

In de Leaf 4 vindt u:

+ Lange keuken met veel ruimte
+ 80 liter koelkast
+ 4 zitplaatsen aan tafel
+ Veel kastruimte
+ Uitbreiding met 120x200 bed mogelijk

Wilt u meer weten over de modellen van Leaf?

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1