Van accessoires en uitgebreide garantieregelingen tot regulier onderhoud en APK

Het beste onderhoud en de beste service: dat is waar uw Broekhuis Ford bedrijfswagenagent voor staat. Van regulier onderhoud tot en met het monteren van accessoires en uitgebreide garantieregelingen: uw belang als klant staat bij ons altijd voorop.

Onderhoud

APK

Voor het APK laten keuren van uw Ford-bedrijfswagen bent u bij ons aan het juiste adres. Bij de APK-keuring controleren wij of deze voldoet aan de wettelijke eisen voor veiligheid en milieu. Als erkend Ford agent en officieel keuringsstation laten we niets aan het toeval over voor u.

Onderhoud

U bent bij ons verzekerd van vakkundig onderhoud tegen inzichtelijke en scherpe tarieven. In welke Ford bedrijfswagen u ook rijdt: we kennen die door en door. Hierdoor profiteert u van het best mogelijke onderhoud voor uw bedrijfswagen, bestelauto of minibus van Ford.

Reparatie en onderdelen

Onze monteurs zijn gespecialiseerd in Ford bedrijfswagens en staan garant voor de beste kwaliteit van iedere reparatie. Is vervanging van onderdelen nodig? Dan maken we meestal gebruik van originele Ford-onderdelen. Daarnaast helpen we u ook met extra voordelige Ford Motorcraft-onderdelen als uw bedrijfsauto ouder dan 5 jaar is.

Olie checken

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor uw Ford bedrijfswagen? Dan kan dat op een moment dat voor u het beste uitkomt. U kunt online 24/7 eenvoudig een afspraak plannen via onze Werkplaatsplanner. Ook telefonisch kunt u uiteraard een werkplaatsafspraak maken. Het telefoonnummer van uw Broekhuis Ford agent vindt u op onze vestigingspagina.

Accessoires

Het aanbod aan accessoires voor uw Ford bedrijfswagen is bij ons bijzonder groot. Hierdoor kunt u uw bedrijfswagen, bestelauto of bus perfect afstemmen op uw wensen en gebruiksdoelen. De montage is in handen van ervaren monteurs, die zorgen voor een deskundige installatie van iedere accessoire.

Checks en Broekhuis Jaarbeurt

U kunt bij ons gebruikmaken van een reeks Checks voor onbezorgd en veilig rijplezier met uw Ford bedrijfswagen, zoals de Zomer Check en de Airco Check. Ook profiteert u van de gunstige Broekhuis Jaarbeurt voor Ford bedrijfswagens van 3 jaar en ouder.

Garanties

Op elke nieuwe Ford bedrijfswagen zit een uitgebreide fabrieksgarantie van 2 jaar. Het enige dat u voor uw garantie hoeft te doen, is uw Ford bedrijfswagen volgens fabrieksinstructies door ons laten onderhouden. Wilt u uw garantie verlengen? Dan zijn er volop mogelijkheden.

Mobiliteitsservice

Ford bedrijfswagens zijn zeer betrouwbaar. Toch is pech onderweg nooit helemaal uit te sluiten. Bijvoorbeeld door een lekke band, het per ongeluk tanken van verkeerde brandstof of een andere oorzaak. Met de mobiliteitsservice voor Ford bedrijfswagens heeft u altijd de juiste pechhulp.
 

Software en infotainment

Als het gaat om software en infotainment is er veel mogelijk voor Ford-bedrijfswagens. Van handige navigatiesystemen en veelzijdige multimediasystemen, tot radiosystemen met DAB. Vragen over de mogelijkheden? We helpen u graag op weg.

Software

Extra services

We helpen u met extra services waarmee we u alle zorg voor uw bedrijfswagen uit handen nemen. U houdt meer tijd over voor uw bedrijf en profiteert van voordelige onderhoudsplannen.
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1