Accessoires afgestemd op uw specifieke gebruiksdoelen

Uw Ford bedrijfswagen kunt u met tal van accessoires afstemmen op uw specifieke gebruiksdoelen. Of u nu rijdt in een Ford Transit, een Transit Courier, Connect, Custom of Minibus, of in een Ford Ranger: u vindt bij ons altijd de juiste oplossing. De montage van accessoires is in handen van onze gespecialiseerde collega‚Äôs van Broekhuis Carplus. Zij zorgen voor een perfecte installatie van iedere accessoire.    

Ford bus laden

Uitgebreid assortiment

Dankzij onze nauwe samenwerking met meerdere gerenommeerde leveranciers, profiteert u bij ons van een ongekend aanbod aan accessoires voor uw Ford bedrijfswagen. Heeft u een trekhaak nodig? Wij leveren alle A-merken. Veelgevraagd zijn onze sidebars en backbars van Q-Tech, die uw Ford bedrijfswagen een stoere look geven en beschermen tegen schade. Ook imperialen en allesdragers leveren we veel voor Ford bedrijfswagens. En zo is vrijwel alles mogelijk. Van eenvoudige raamfolie tot complete bedrijfswageninrichting, 230V-systemen, koelinstallaties en nog veel meer: wat u ook voor accessoires nodig heeft voor uw bedrijfswagen, we maken het graag waar voor u.

Deskundig advies

Het uitkiezen van de juiste accessoires voor uw bedrijfswagen kan een hele klus zijn. Daarom kunt u bij uw Broekhuis Ford bedrijfswagens rekenen op deskundige ondersteuning. We denken graag met u mee over de juiste oplossing en helpen u met heldere adviezen op maat. Met als resultaat: accessoires voor uw Ford bedrijfswagen die perfect passen bij uw wensen en gebruiksdoelen.  

Meer weten?

Heeft u vragen over accessoires voor uw Ford bedrijfswagen, bestelauto of minibus, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neemt u dan contact op met ons. We helpen u vraag verder.

Ford service

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor uw Ford bedrijfswagen? Dan kan dat op een moment dat voor u het beste uitkomt. U kunt online 24/7 eenvoudig een afspraak plannen via onze Werkplaatsplanner. Ook telefonisch kunt u uiteraard een werkplaatsafspraak maken. Het telefoonnummer van uw Broekhuis Ford agent vindt u op onze vestigingspagina.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1