Ruim aanbod aan originele en universele accessoires

Uw Land Rover kunt u met tal van accessoires aanpassen aan uw persoonlijke wensen. Of u nu rijdt in een Defender, Discovery, Range Rover of ander model Land Rover: de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. De montage van accessoires is in handen van onze gespecialiseerde collega’s van Broekhuis Carplus. Zij zorgen voor een perfecte installatie van iedere accessoire.

Garantie op accessoires

Voor originele Land Rover-accessoires die wij op een nieuwe Land Rover monteren of dat doen binnen 1 maand/1.600 km (al naargelang het eerst wordt bereikt), geldt dezelfde garantieperiode en -dekking als op de nieuwe auto. Voor originele Land Rover-accessoires die wij na 1 maand/1.600 km monteren, geldt een garantie van 12 maanden. De garantie op accessoires van andere leveranciers kan verschillen van die van Land Rover. Hierover informeren we graag.

Deskundig advies

Het uitkiezen van de juiste accessoires kan een hele klus zijn. Daarom kunt u bij uw Broekhuis Land Rover-dealer rekenen op deskundige ondersteuning. We denken graag met u mee en helpen u met heldere adviezen op maat. Met als resultaat: accessoires voor uw Land Rover die perfect passen bij uw wensen en zorgen voor nóg meer rijplezier.

Land Rover met trailer
Uitlaat Land Rover

Uitgebreid assortiment

Voor accessoires heeft u allereerst de keuze uit het ruime aanbod van Land Rover zelf. Denk bijvoorbeeld aan lichtmetalen velgen, vaste of inklapbare treeplanken, Pet Packs en fietsdragers. Originele Land Rover-accessoires zijn ontworpen, getest en geproduceerd volgens de hoge eisen van Land Rover. Naast originele Land Rover-accessoires helpen we u ook met accessoires van onze eigen, gespecialiseerde leveranciers. Dat maakt ons aanbod aan accessoires voor uw Land Rover nog groter. Wat uw wensen ook zijn, we maken ze graag waar voor u.

Meer weten?

Heeft u vragen over accessoires voor uw Land Rover, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neemt u dan contact op met ons. We helpen u vraag verder.
 

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor uw Land Rover? Dan kan dat op een moment dat voor u het beste uitkomt. U kunt online 24/7 eenvoudig een afspraak plannen via onze Werkplaatsplanner. Ook telefonisch kunt u uiteraard een werkplaatsafspraak maken. Het telefoonnummer van uw Broekhuis Land Rover-dealer vindt u op onze vestigingspagina.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1