• Koopprijs vanaf € 45.220
  • Private lease vanaf € 736 *p/m

De nieuwe Peugeot 3008 Hybrid biedt met state of the art technologie een bijzondere rijervaring. Deze technologie combineert moeiteloos vermogen met raffinement. De 3008 SUV Hybrid is een plug-in hybride SUV die een 100% elektrische modus biedt met de daarbij behorende stille rijbeleving. Daarbij vindt u in de Peugeot 3008 HYbrid de bijzondere PEUGEOT i-Cockpit, waarmee u veilig en geborgen op bestemming aankomt. Vergelijkbaar met zijn broertje Peugeot 3008 SUV, maar dan met een extra duurzaam karakter.

U kunt de Peugeot 3008 Hybrid met twee verschillende elektrische aandrijflijnen rijden; de Hybrid met 225 pk en voorwielaandrijving of de Peugeot 3008 Hybrid4 300 pk uitvoering met vierwielaandrijving. Deze elektrische aandrijflijn in combinatie met een benzinemotor biedt een efficiënte, dynamisch en meest belangrijke duurzame rijstijl.

ACTIERADIUS PEUGEOT 3008 HYBRID

Met deze plug-in hybride Peugeot kiest u zelf de rijmodus: met verbrandingsmotor of volledig elektrisch? Binnen de stad is kiezen voor de volledig elektrische rijstijl steeds aantrekkelijker, dankzij een actieradius van maar liefst 59 kilometer (WLTP) met de HYbrid4 uitvoering. Zo bent u met de Peugeot 3008 HYbrid welkom in elke milieuzone, doordat u 0 gram CO2 uitstoot tijdens de elektrische rijmodus.
Altijd opgeladen van huis? Met een normaal stopcontact laadt u de accu van uw hyride Peugeot vol in 7 uur en 15 minuten. Kies u voor een wallbox met 11 kW laadcapaciteit? Dan is uw Peugeot 3008 Hybrid in 4 volgeladen. En onderweg komt u niet voor ongewenste verrassingen te staan, dankzij informatie die u in real time ontvangt.

DE PEUGEOT 3008 SUV HYBRID: DESIGN EN TECHNOLOGIE

Deze nieuwe SUV van Peugeot zit boordevol stijlvolle elementen en de nieuwste technologieën. Zo weet u dankzij de innovatieve PEUGEOT i-Cockpit altijd wat er in en om uw Peugeot gebeurt. Dit digitale instrumentenpaneel met 10 inch touchscreen staat garant voor een inspirerende en intuïtieve rijbeleving dankzij meer controle en bedieningsgemak. Daarbij is ook het instrumentenpaneel volledig digitaal, waarbij u de rijmodus selecteert die op dat moment het beste bij uw rijstijl en de omstandigheden past; kiest u voor Electric, Sport of HYbrid (en 4WD bij de HYbrid4).

De Peugeot 3008 HYbrid SUV is te herkennen dankzij speciale HYbrid of HYbrid4 badges. Kiest u voor de Peugeot 3008 GT HYbrid4, dan rijdt u standaard met de nieuwe 19 inch Lichtmetalen velgen ‘San Francisco’. Ook is de GT versie standaard uitgerust met hoogwaardige bekleding; combinatie van lichtgrijs Alcantara ‘Greval’ met contrasterend stiksel en kunstleder. En met een uitstekend lichtplan ziet u altijd waar u naartoe rijdt. Standaard beschikt de 3008 HYbrid hierbij over LED koplampen, wat u kunt uitbreiden naar Full-LED koplampen mét bochtverlichting. Bij de GT uitvoering is deze uitbreiding uiteraard standaard.

Benieuwd naar de Peugeot 3008 HYbrid SUV? Hij ontdek de Peugeot HYbrid bij 1 van onze Peugeot vestigingen. Wij helpen u graag verder!

Kies uw uitvoering
De 3008 Hybrid Allure Pack Business
  • Koopprijs vanaf € 45.220
  • Private lease vanaf € 736 *p/m

Belangrijkste uitrusting

  • Passagiersstoel met neerklapbare rugleuning
De 3008 Hybrid GT
  • Koopprijs vanaf € 47.230
  • Private lease vanaf € 761 *p/m

Belangrijkste uitrusting

  • Carrosserieafwerking Black Diamond
  • Peugeot Connect 3D Nav incl DAB+
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1