Bij Broekhuis aan het juiste adres voor APK en onderhoud

Is het weer tijd voor de APK van uw bedrijfswagen? Wellicht is uw bedrijfswagen ook toe aan onderhoud. Combineer deze afspraak voor uw gemak én portemonnee! Vaak is het voordeliger om onderhoud en APK te combineren, doordat u maar 1 keer naar de vestiging hoeft te rijden en de specialisten in de werkplaats werkzaamheden kunnen combineren. Voor sommige merken kan het combineren van APK en onderhoud zelfs zo voordelig zijn dat de APK gratis is.

APK bedrijfswagen

Is uw bedrijfswagen toe aan APK?

Voor het waarborgen van uw veiligheid en die van uw medeweggebruikers is een Algemene Periodieke Keuring van uw voertuig niet alleen verplicht maar ook essentieel. Ga veilig en verantwoord de weg op en bespaar tegelijkertijd op de tussentijdse check. Tijdens de APK controleren de APK-keurmeesters van Broekhuis uw bedrijfswagen op:

  • Verkeersveiligheid: remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie
  • Milieu: uitstoot van CO2 (benzinemotoren) en roet (dieselmotoren)
  • Overig: Voertuigbewijs, chassisnummer, kilometerstand en gebruikte brandstof

Als u uw bedrijfswagen APK laat keuren door Broekhuis, dan hebt u de zekerheid dat dit gebeurt door een officieel keuringsstation. Onze gecertificeerde APK-keurmeesters zijn getraind in het keuren van bedrijfswagens en bussen. Uw belang als klant staat bij Broekhuis altijd voorop. Ontdekken we tijdens de APK-keuring dat er aanvullende werkzaamheden of reparaties nodig zijn? Dan nemen we altijd contact met u op voor uw akkoord.
 

Officieel dealer voor 6 bedrijfswagenmerken

Doordat onze technici merk-specialistisch opgeleid zijn en de werkzaamheden uitvoeren met specialistische apparatuur, kunt u als klant van Broekhuis in onze werkplaatsen rekenen op vakkundige, snelle en trefzekere service. Broekhuis is officieel merkdealer voor de merken Citroën Bedrijfswagens, Fiat Professionals, Ford Bedrijfswagens, Opel Bedrijfswagens, Peugeot Bedrijfswagens en Volkswagen Bedrijfswagens. Daarbij werken wij dagelijks hard aan ons doel ‘alles voor een enthousiaste klant'.

Merken bedrijfswagens

Andere merken zijn ook welkom!

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze werkplaatsen met een bedrijfswagen van andere merken. Ook op het gebied van universeel onderhoud zijn onze specialisten vakkundig opgeleid.

Mogen wij u binnenkort in één van onze werkplaatsen verwelkomen voor merkonderhoud of reparatie?

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1