Audi navigatie update

Het wegennetwerk verandert continu, waardoor het kan zijn dat ook de weg van uw huis naar uw vakantieadres wijzigt. Wees goed voorbereid en zorg dat uw Audi navigatie up-to-date is, zo bespaart u tijd, geld en brandstof. Met een navigatie-update bent u verzekerd van de meest actuele kaarten. Broekhuis Audi biedt updates voor diverse navigatiesystemen.
 
Nu voor € 99,- i.c.m. airco- of reguliere onderhoudsbeurt
myAudi

myAudi

Op myAudi vind je alle gegevens omtrent uw auto. U heeft toegang tot toepassingen en services die het rijden in uw Audi nog prettiger maken. Met myAudi kunt u de volgende zaken regelen:
Audi Connect

Via myAudi kunt u uw Audi die voorzien is van Audi connect beheren. Met Audi connect kunt u innovatieve functies en toepassingen koppelen aan uw Audi. Audi Connect zorgt er voor dat uw Audi verbonden is met de rest van de wereld.

Digitaal serviceplan

De complete onderhoudshistorie voor Audi’s van het vierde kwartaal van 2012 is te vinden in het digitale serviceplan op myAudi.

Instructieboekje

Alles wat u over uw Audi wilt weten is terug te vinden in de digitale gebruikshandleiding.

Technische campagnes

Via myAudi krijgt u direct een melding als er voor uw Audi een terugroepactie of modificatie is.

Audi eKurzinfo (app)

Met de Audi eKurzinfo kunt u alle informatie via een app verkrijgen. In deze app kunt u via augmented reality op volledig nieuwe wijze de functies van uw Audi ontdekken.

A6 interieur

Heeft u nog vragen, neem gerust contact met ons op. 

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1