Officieel merkdealer

Het beste onderhoud en persoonlijke service: dat is waar uw Broekhuis dealer voor staat. Van regulier onderhoud tot en met het monteren van accessoires, uw belang als klant staat bij ons voorop. Als officieel merkdealer voor bedrijfswagens van de merken CitroënFiat, Ford, Opel, Peugeot en Volkswagen kunnen wij extra zekerheden en voordelen aan u bieden!

Transparantie, merk-specialisme en garantie

Allereerst beloven wij transparantie, in onze showrooms en de werkplaatsen. Zo kunt u altijd rekenen op eerlijk advies, duidelijke afspraken en een kostenindicatie voorafgaand aan de werkzaamheden. Ook zijn onze medewerkers merk-specialistisch opgeleid en werken zij met specialistische apparatuur. Zo kunt u altijd uit gaan van vakkundige, snelle en trefzekere service.

Doordat wij als officieel merkdealer volgens fabrieksvoorschriften werken, bent u bij Broekhuis verzekerd van de beste garantie. De garantie van uw bedrijfswagen verschilt per merk en model, let daarom goed op deze voorwaarden bij aankoop van uw nieuwe bedrijfswagen.

Onze merken

Ontdek per merk ons bedrijfswagen aanbod en aanvullende services zoals het aanbieden van originele en universele onderdelen en accessoires, onderhoud en reparatie, schadeherstel en meer.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1