• Koopprijs vanaf € 56.490

De nieuwe Arteon Shooting Brake rijden?

De meest sportieve en luxe Volkswagen ooit heeft er een broertje bij gekregen, namelijk de Arteon Shooting Brake. Deze luxe Volkswagen beschikt over een grotere kofferruimte dan de Arteon. Met de Shooting Brake behoudt u wel de stijl en het karakter van de Arteon, maar dan met een ruimere kofferbak.

Deze auto is dankzij slimme features uw ideale reisgezelschap. Zo beschikt de Arteon over Travel Assist waarmee u altijd een extra paar ogen op de weg heeft. De omstanders worden op veilige afstand gehouden en filerijden wordt grotendeels overgenomen. Niet zo goed in inparkeren? Geen probleem, de Arteon Shooting Brake helpt u een handje met behulp van Park Assist.

Volkswagen Arteon Shooting Brake

Het design van de Volkswagen Arteon Shooting Brake

In de Shooting Brake smelt de progressieve Arteon-lijnvoering samen met de functionaliteit en ruimte van een estate. Het front komt overeen met die van de sportsedan. Zo vindt u ook aan de voorkant de led-dagrijverlichting die optioneel door de gehele grille van de auto doorloopt. Ook de grote luchtinlaten zijn aan de voorkant te vinden.
Vanaf de B-stijl heeft de nieuwe Arteon Shooting Brake een eigen design met een lange daklijn, die overgaat in een opvallende spoiler. De strakke belijning van de achterste zijramen en de verbrede wielkasten dragen bij aan de krachtige en sportieve look. De Shooting Brake combineert de uitstraling van een sportwagen met de functionaliteit van een estate.

Digitale cockpit en infotainment

De Arteon en de Arteon Shooting Brake beschikken over Digital Cockpit Pro. Dit is een digitaal instrumentenpaneel met een 12,5 inch high-res kleurendisplay. Het nieuwe infotainmentsysteem met touchdisplays biedt veel online diensten van We Connect en zijn te bedienen met uw stem. Met Wireless App-Connect is het mogelijk om uw smartphone draadloos te verbinden. Ook heeft u zo eenvoudig toegang tot Apple Carplay en Android Auto (Google). Het is zelfs mogelijk om uw smartphones als digitale autosleutel te gebruiken.

Heeft u niet zoveel ruimte nodig? Kies dan voor net zoveel elegantie en sportiviteit, maar dan compacter. Meer weten over de Volkswagen Arteon? Lees dan snel verder.

De Arteon Shooting Brake R-Line Business+
  • Koopprijs vanaf € 56.490

Dit zit er standaard op de R-Line Business+

  • Velgen 'Sebring', 18 inch lichtmetaal
  • Navigatiesysteem 'Discover Media'
  • Digitaal instrumentenpaneel (Digital Cockpit Pro)
  • Koplampverlichting LED 'Plus'
  • Lederen en multifunctioneel R-Line stuur
  • Travel Assist
  • Achterklep met sensorgestuurde opening, elektrisch sluitbaar (Easy Open)
  • Keyless Access
  • 4 jaar garantie
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1