Ruim aanbod aan originele en universele accessoires

Accessoires zijn gemaakt om het rijden comfortabeler te maken. Van nuttige accessoires tot comfortabele oplossingen en technische gadgets. Als officieel merkdealer van 16 automerken en 6 bedrijfswagenmerken kunt u terecht bij uw Broekhuis vestiging voor een ruim aanbod aan originele accessoires. Liever universele onderdelen? Ook daarmee kan de adviseur in de vestiging u helpen.

Met welke accessoires rust u uw voertuig uit?

Een schoon interieur

Een schoon interieur
Van stoelhoezen en matten tot hoogwaardige reinigings- en verzorgingsproducten; bij Broekhuis vindt u allerlei accessoires waarmee het interieur van uw voertuig schoon blijft.

Voorbereid op pad

Voorbereid op pad
Wees voorbereid op ongevallen met een brandblusser, een EHBO-set, een gevarendriehoek, reflecterende vestjes, een noodhamer, sneeuwkettingen, een kruissleutel en een voetpomp aan boord.

Handig voor onderweg

Handig voor onderweg
Een navigatiesysteem, een dashcam, speciale riemen om bagage mee vast te zetten, diverse organisers en zonwering; allemaal zaken die uw reis aanzienlijk gemakkelijker én comfortabeler maken!

Onbezorgd op vakantie

Onbezorgd op vakantie
Haal het meeste uit uw voertuig met een dakkoffer, een fietsendrager, reisaccessoires voor uw huisdier en een kwalitatieve kinderstoel. Maar ook door te investeren in een uitmuntend geluidssysteem en onboard koelkast.

Originele accessoires

Originele accessoires

Rijdt u één van onderstaande merken? Dan kunnen wij u als officieel dealer van een ruim assortiment aan originele merk-accessoires bieden. Bent u op zoek naar universele accessoires? Ook dan staan we graag voor u klaar.
Onze medewerkers in de vestigingen denken graag met u mee in oplossingen!

Broekhuis is uw partner op het gebied van originele accessoires en universele accessoires!
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1