Gezinsauto

Vind de perfecte gezinswagen bij Broekhuis. In deze selectie vindt u bijvoorbeeld 7-persoons auto’s die ruim zijn, met een grote kofferbak, maar ook praktische, kleine gezinsauto’s. Bekijk naast het aantal zitplekken ook de transmissie: wilt u een elektrische auto of een auto op brandstof? We hebben nieuwe en tweedehands gezinsauto’s. Dus wilt u een auto van dit jaar of van eerder?
 
U heeft een gezin en vraagt zich af welke auto met 5 deuren het beste in uw mobiliteitsbehoefte kan voorzien. Wordt het een standaard personenauto, een stationwagen, een MPV of SUV? Volstaat een gezinswagen voor 5 personen, of heeft u een groter gezin en dus een 7-zitter nodig? Wordt het een auto op fossiele brandstof, hybride of één die volledig elektrisch is? Rijdt u graag in een schakelauto, of geeft u de voorkeur aan een automatische transmissie?
 
Voor gezinnen met een baby is het fijn om voldoende ruimte te hebben voor alle spullen die u voor uw kind nodig heeft. Daarnaast is een goede bevestiging van de kinderstoel met Isofix een prettige toevoeging aan uw auto. Zo weet u dat de kinderstoel goed vast zit.
 
Uw dagelijkse gezinsleven zorgt voor veel levendigheid. En als het gaat om het aanschaffen van een geschikte auto, is het mooi als die levendigheid zich vertaalt in de keuze voor de perfecte gezinsauto waarbij alle gezinsleden optimaal van de voordelen ervan kunnen genieten.

De personenauto: comfortabel en betrouwbaar

Een gezinsauto is een personenauto. Een standaard personenauto is een voertuig dat geschikt is voor meerdere doeleinden. De meeste personenauto’s bieden ruimte voor vijf personen en een voldoende grote kofferbak voor spullen en bagage. Ze zijn comfortabel, betrouwbaar, zuinig in brandstofverbruik en relatief goedkoop in aanschaf. Zowel voor dagelijks gebruik, voor familiebezoek als voor vakantiereizen is een standaard auto prima geschikt als gezinswagen.
 

De stationwagen: veel ruimte en opties

Een stationwagen als gezinsauto is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een auto met veel ruimte en veel opties. Met een stationwagen heeft u de mogelijkheid om kinderen, bagage, speelgoed en andere spullen mee te nemen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken of het allemaal wel past. Een stationwagen kent een ruimer interieur, een grotere kofferbak en beschikt over voorzieningen voor optimale veiligheid. De stationwagen is dus een goede optie voor gezinnen die hun gezinsauto maximaal willen benutten.
 

De MPV: veelzijdig en flexibel

MPV staat voor Multi Purpose Vehicle en het belangrijkste kenmerk van deze auto is zijn bijzondere veelzijdigheid. Een MPV kan dus ook perfect als grote gezinswagen ingezet worden. Een MPV is namelijk flexibel in te delen. Eén of meerdere stoelen erbij betekent zitplaatsen voor 7 of zelfs meer personen. En haalt u bijvoorbeeld een rij stoelen weg, dan creëert u in een handomdraai een zee aan extra ruimte. Een MPV is langer en hoger dan een stationwagen en geeft dus meer been- en hoofdruimte. Door de hogere instap zit u én hoger én heeft u een beter overzicht.
 

De SUV: robuust en avontuurlijk

Een Sports Utility Vehicle (SUV) lijkt veel op een MPV, maar kent een sportiever en stoerder uiterlijk. Verder heeft een SUV vaak vierwielaandrijving. Deze en andere kenmerken maken van de SUV een robuuste gezinswagen. De stevige carrosserie, sterke motor en grote banden zorgen voor veel vermogen, optimale wegligging en trekkracht. Gecombineerd met veel bergruimte en technologische snufjes maken de SUV tot een perfecte gezinswagen voor bijvoorbeeld avontuurlijke vakanties in de bergen.
 
Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw gezinsauto!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1